Karolina Pawlak

Trener personalny

Gdańsk, al. Grunwaldzka 472

Karola to nie tylko trening (1) Minął miesiąc od pierwszego treningu z Karoliną Oprócz tego,że bardzo miło... Marta Najleosza (1) Dziewczyna, która zmienia życie na aktywne, wartościowe, daje do myślenia!... Ola Trenerka dla Każdego! (1) Karola jest uporządkowana, zorganizowana, ma niesamowitą charyzmę, którą... Ola
Trener na 6-tkę! (1) Ćwiczę z Karoliną już prawie od roku. W tym czasie moje nastawienie do... Ola Szczera,nieugieta,profesjonalna! (1) Zawsze przygotowana,nie idzie „na żywioł” jak trzeba to odpowiednio... Magda Najlepsza! (1) Karolina to bardzo profesjonalna trenerka, dzięki której wróciłam do formy po... Dorota Trening - i od razu dzień jest lepszy! (1) Trenuję z Karolą od roku i już nie pamiętam jak wyglądało moje życie bez tej... Emilia Super trener!! (1) Profesjonalistka, ma ogromną wiedzę zarówno ze zdrowego odżywiania, jak i... Agata Sama przyjemność (1) Witam, trenowałam z Karoliną po pierwszej ciąży po której walczyłam z figurą... Marika Wspaniały człowiek i Trener przez duże "T"! (1) Dzięki Karolinie moje podejście do aktywności fizycznej zmieniło się o 180... Aleksandra Super! Najlepsza trenerka ever!;) (1) Profesjonalna, zawsze uśmiechnięta a co najwazniejsze wie co robi;) Ma... Agata Profesjonalne treningi - polecam (1) Karolina ma dużą wiedzę i doświadczenie, treningi są dopasowane do możliwości... Ola Super Trener! (1) Polecam z całego serca! Pełen profesjonalizm i indywidualne podejście do... mm Polecam (1) Serdecznie polecam treningi z Karoliną. Jest to profesjonalistka w każdym... Kaja Cudowna! (1) Karola to człowiek pełen energii i zapału. Co było dla mnie ważne - umie... Mania super trenerka (1) bardzo pozytywna osoba ,profesjonalna w tym co robi treningi są wyczerpujące... mała Pełna profeska! (1) Pełen profesjonalizm! Karolina ma super podejście, fajnie motywuje, nie... Ania Najlepszy trener personalny, jakiego znam! (1) Karolina jest profesjonalistką w każdym calu. Doskonale przygotowana... Renata wulkan energi i pełen profesjonalizm! (1) Trenowałam wprawdzie z Karola tylko raz w tygodniu, ale starczyli mi na caly... hania Tom - opinia (1) Profesjonalizm w każdym calu! Polecam. Tom