Karolina Pawlak

Trener personalny

Gdańsk, al. Grunwaldzka 472

Ola - opinia (1) To trenerka,która nigdy nie odpuszcza i potrafi zmotywować. Jednym słowem... Ola Magda - opinia (1) Fantastyczną trenerka, dopasowała treningi pod moje możliwości, trenuję od... Magda Aleksandra S - opinia (1) Karolina to wspaniała trenerka! Zna się na tym co robi, motywuje do działania... Aleksandra S
Magda - opinia (1) Bardzo polecam treningi z Karoliną.pełen profesjonalizm,motywuje i zaraza... Magda Jola - opinia (1) No po prostu rewelacja! Karolina super uśmiechnięta z energia która Ci... Jola Kaja - opinia (1) Wspaniała osoba i progesjonalna trenerka. Motywuje, zachęca wspiera polecam Kaja Ola - opinia (1) Karolina jest po prostu super! Zaraża optymizmem, angażuje się na maksa -... Ola Oliwia - opinia (1) Karolina jest niesamowita! Na maksa mnie motywuje.Jest z Tobą w kontakcie... Oliwia Dawid - opinia (1) Polecam bardzo!!! Karolina to profesjonalistka w każdym calu. Zawsze... Dawid Super!!! (1) Dzięki Karolinie schudłem 25kg!!! Pełen profesjonalizm Mario Gorąco polecam (1) Gorąco polecam !!!! Profesjonalistka w pełnym tego słowa znaczeniu Monika Wymagająca, profesjonalna, skuteczna !!! (1) Z Karolina Pawlak ćwiczę od kilku miesięcy i jestem zachwycona wynikami jakie... Oliwia Dobry początek :) (1) Dopiero zaczynam przygodę z Karola, ale juz od pierwszych zajęć zostalam... Agnieszka Super trenerka (1) Zdecydowanie polecam:)!! Karola potrafi świetnie zmotywować do wysiłku.... Dorota Dobry rozrusznik! (1) Karolina motywuje! Jeśli nie ma się wytrwałości, żeby samemu udać się na... Zmotywowana Karola to nie tylko trening (1) Minął miesiąc od pierwszego treningu z Karoliną Oprócz tego,że bardzo miło... Marta Najleosza (1) Dziewczyna, która zmienia życie na aktywne, wartościowe, daje do myślenia!... Ola Trenerka dla Każdego! (1) Karola jest uporządkowana, zorganizowana, ma niesamowitą charyzmę, którą... Ola Trener na 6-tkę! (1) Ćwiczę z Karoliną już prawie od roku. W tym czasie moje nastawienie do... Ola Szczera,nieugieta,profesjonalna! (1) Zawsze przygotowana,nie idzie „na żywioł” jak trzeba to odpowiednio... Magda