Karolina Pawlak

Trener personalny

Gdańsk, al. Grunwaldzka 472

Zuzia - ocena (1) Z całego serca polecam Karoline jako trenera personalnego! Jest to osoba... Zuzia Karolina - ocena (1) Super zajęcia, super mobilizacja. Karolina Janka - ocena (1) Profesjonalna trenerka, zarażająca energią i pozytywnym patrzeniem na świat. Janka
R - ocena (1) Super, polecam! R Urszula - ocena (1) Karolina to wspaniała i bardzo profesjonalna trenerka, cudowna osoba.... Urszula Marta - ocena (1) Fantastyczna trenerka, przede wszystkim emanuje niezwykłą energią i potrafi... Marta HG - ocena (1) Karolina to wyjątkowa trenerka personalna, która z pasją i zaangażowaniem... HG Monika - ocena (1) Karolina to super trener! Ćwiczę z nią od 2 lat i to głównie dzięki niej i... Monika Asia - ocena (1) Ćwiczyłam z Karoliną będąc w pierwszej ciąży i teraz jak jestem w drugiej to... Asia Monik - ocena (1) Treningi z Karola to połączenie profesjonalizmu z holistycznym podejściem do... Monik Ania Uziak - ocena (1) Świetna trenerka, przede wszystkim niesamowita energia, ogromna motywacja do... Ania Uziak Sandra - ocena (1) Polecam !!! Najlepsza Trenerka ️ Sandra Angelika - ocena (1) Bardzo polecam treningi z Karoliną ! Zaczęłyśmy razem ćwiczyć już na samym... Angelika Natalia - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam Karolinę! Treningi są profesjonalne i dopasowane... Natalia Edytaa - ocena (1) Totalnie polecam treningi z Karoliną! Ćwiczyć z tą pełnią energii i pomysłów... Edytaa Natalia Sz - ocena (1) Do Karoliny trafiłam na przełomie 4 miesiąca ciąży - po przeprowadzonym... Natalia Sz Izabela B. - ocena (1) Bardzo polecam treningi u Karoliny! Ćwiczyłam z nią podczas ciąży do końca 8... Izabela B. Agnieszka - ocena (1) Pomimo tego, że ćwiczę od dawna, nie wiedziałam jakie ćwiczenia są dla mnie... Agnieszka Kinga - ocena (1) Trenuje z Karolina od kilku miesiecy. Karolina jest zawsze bardzo... Kinga Ania - ocena (1) Trenuję z Karoliną od prawie roku i nie tylko widzę niesamowitą zmianę w... Ania