Karolina Pawlak

Trener personalny

Gdańsk, al. Grunwaldzka 472

Aga - opinia (1) Karolina pasjonuje się tym co robi i da się to odczuć na zajęciach.... Aga Emi - opinia (1) Trenuję z Karolą już od wielu lat. Mimo kilku przerw, zawsze wracam, bo praca... Emi Sandra - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam treningi z Karoliną, bo takiej dawki motywacji... Sandra
Kasia - opinia (1) Karola to super trenerka. Po kilku miesiącach naszych treningów zaszłam w... Kasia Ewa - opinia (1) treningi z Karolina to czysta przyjemność. rzeczowe i konkretne instrukcje,... Ewa Marta - opinia (1) Karola dzięki wielkie! Jesteś najlepsza! Jestem Ci bardzo wdzięczna Marta Zadowolony mąż - opinia (1) Kupiłem voucher na święta w prezencie dla żony (grudzień 2022). Nie... Zadowolony mąż Klaudia K. - opinia (1) Świetna i profesjonalna obsługa Pani Trener Bardzo dobra współpraca w czasie... Klaudia K. Magd - opinia (1) Miła, ciepła i motywująca. Zawsze przygotowana i punktualna. Magd Kasia - opinia (1) Karolina jest świetną trenerką i mega pozytywną osobą :). Z jej pomocą udało... Kasia Kasia - opinia (1) Do Karoliny zgłosiłam się żeby wrócić do treningów będąc w 5-tym miesiącu... Kasia Kaja - opinia (1) Ćwiczę z Karoliną od prawie roku i bardzo sobie cenię naszą współpracę.... Kaja Olga - opinia (1) Bardzo polecam Karoline jako trenera, ktory może pomóc wrócić do aktywnego... Olga Basia - opinia (1) Powrót do ćwiczeń okazał się mniej bolesny właśnie dzięki Karolinie. Przy... Basia Aga - opinia (1) Charyzma, energia, profesjonalizm, ogrom wiedzy plus zdrowe ludzkie... Aga Selena - opinia (1) Plan treningowy dopasowany pod twoje możliwości, wiek i to co chcesz... Selena Kasia - opinia (1) Dzięki treningom z Karoliną wracam do formy po miesiącach spędzonych w domu z... Kasia Krzysiek - opinia (1) Karolina jest bardzo pozytywną i uśmiechniętą osobą, która zdecydowanie zna... Krzysiek WK - opinia (1) Mega polecam! Ćwiczę z Karoliną 3 miesiąc i już widzę różnicę. Kondycja i... WK Lucyna - opinia (1) Dopasowane treningi do wieku i możliwości. Dużo porad. Spokojne tłumaczenie... Lucyna