Karolina Pawlak

Trener personalny

Gdańsk, al. Grunwaldzka 472

Magda R - opinia (1) Ćwiczę z Karolą prawie 5 lat! Najlepsza! Ta... Magda R Szym - opinia (1) Polecam wszystkim usługi pani Karoliny Szym Monia - opinia (1) Karola jest super, bardzo kontaktowa i pomocna. Monia
P.M - opinia (1) Niedawno zaczęłam trafiłam do Karoliny dzięki opinii osób które ćwiczą z... P.M Marta - opinia (1) Najlepsza! Pełne zaangażowanie, dobór ćwiczeń, motywacja no i ta pozytywna... Marta Magdalena - opinia (1) Najlepsza trenerka ! Zawsze pełna motywacji i z ogromną wiedzą , dzięki... Magdalena Olga - opinia (1) Bardzo lubie treningi z Karolą. Zupełnie inaczej czuję moje ciało. Polecam! Olga Patrycja - opinia (1) Inteligentna, pełna energii i super profesjonalna. Treningi są dobrane w... Patrycja Zadowolona podopieczna :) - opinia (1) Treningi przynoszą efekty i to jest super, bo widze jak pięknie wygląda moja... Zadowolona podopieczna :) Kasia - opinia (1) Karolina to charyzmatyczna trenerka, która wyciska z ciebie 110% jakby... Kasia anna - opinia (1) Profesjonalne i indywidualne podejście do klienta, serdecznie polecam ️ anna Gosia - opinia (1) Trener Karolina bardzo pozytywna osoba, dużo daje wskazówek , bardzo... Gosia Paula1982 - opinia (1) Dziewczyna-Petarda! Profesjonalna, rzeczowa, skuteczna! Paula1982 Kasia - opinia (1) Karolina wprowadza bardzo swobodną, miłą atmosferę. Trening profesjonalny,... Kasia Joanna - opinia (1) Tylko Kaja! Chodzę od stycznia 2021 i tylko dzięki niej przerywałam pandemie... Joanna Anna - opinia (1) Karola to trenerka pełna dobrej energii, zrozumienia i serdeczności! Totalnie... Anna Magda - opinia (1) Genialna trenerka,nawet jak się nie chce to się chce przy Karolinie:) polecam... Magda Ania - opinia (1) Super zajęcia i efekty !!! Gorąco polecam !!! Ania Eliza - opinia (1) Bardzo polecam treningi z Karoliną! Mnie już motywuje od roku i nie planuję... Eliza Aga - opinia (1) Karolina to kompetentna trenerka z niesamowita osobowością,która potrafi... Aga