Karolina Pawlak

Trener personalny

Gdańsk, al. Grunwaldzka 472

Dorota - opinia (1) Polecam treningi z Karolą z całego serca:)! Dorota Ania - opinia (1) Karolina jest profesjonalna pod każdym względem. Świetnie motywuje, treningi... Ania marek - opinia (1) ćwiczenia z karolina to była sama przyjemność. bardzo mnie motywowała na... marek
Patrycja - opinia (1) Profesjonalizm, cudowna atmosfera, efekty Patrycja Ewa - opinia (1) Dziękuję Atomówko! Dzięki ćwiczeniom z Karolą po wielu latach kompleksów i... Ewa Ola - opinia (1) To trenerka,która nigdy nie odpuszcza i potrafi zmotywować. Jednym słowem... Ola Magda - opinia (1) Fantastyczną trenerka, dopasowała treningi pod moje możliwości, trenuję od... Magda Aleksandra S - opinia (1) Karolina to wspaniała trenerka! Zna się na tym co robi, motywuje do działania... Aleksandra S Magda - opinia (1) Bardzo polecam treningi z Karoliną.pełen profesjonalizm,motywuje i zaraza... Magda Jola - opinia (1) No po prostu rewelacja! Karolina super uśmiechnięta z energia która Ci... Jola Kaja - opinia (1) Wspaniała osoba i progesjonalna trenerka. Motywuje, zachęca wspiera polecam Kaja Ola - opinia (1) Karolina jest po prostu super! Zaraża optymizmem, angażuje się na maksa -... Ola Oliwia - opinia (1) Karolina jest niesamowita! Na maksa mnie motywuje.Jest z Tobą w kontakcie... Oliwia Dawid - opinia (1) Polecam bardzo!!! Karolina to profesjonalistka w każdym calu. Zawsze... Dawid Super!!! (1) Dzięki Karolinie schudłem 25kg!!! Pełen profesjonalizm Mario Gorąco polecam (1) Gorąco polecam !!!! Profesjonalistka w pełnym tego słowa znaczeniu Monika Wymagająca, profesjonalna, skuteczna !!! (1) Z Karolina Pawlak ćwiczę od kilku miesięcy i jestem zachwycona wynikami jakie... Oliwia Dobry początek :) (1) Dopiero zaczynam przygodę z Karola, ale juz od pierwszych zajęć zostalam... Agnieszka Super trenerka (1) Zdecydowanie polecam:)!! Karola potrafi świetnie zmotywować do wysiłku.... Dorota Dobry rozrusznik! (1) Karolina motywuje! Jeśli nie ma się wytrwałości, żeby samemu udać się na... Zmotywowana