Karolina Pawlak

Trener personalny

Gdańsk, al. Grunwaldzka 472

Najlepsza! (1) Karolina to bardzo profesjonalna trenerka, dzięki której wróciłam do formy po... Dorota Trening - i od razu dzień jest lepszy! (1) Trenuję z Karolą od roku i już nie pamiętam jak wyglądało moje życie bez tej... Emilia Super trener!! (1) Profesjonalistka, ma ogromną wiedzę zarówno ze zdrowego odżywiania, jak i... Agata
Sama przyjemność (1) Witam, trenowałam z Karoliną po pierwszej ciąży po której walczyłam z figurą... Marika Wspaniały człowiek i Trener przez duże "T"! (1) Dzięki Karolinie moje podejście do aktywności fizycznej zmieniło się o 180... Aleksandra Super! Najlepsza trenerka ever!;) (1) Profesjonalna, zawsze uśmiechnięta a co najwazniejsze wie co robi;) Ma... Agata Profesjonalne treningi - polecam (1) Karolina ma dużą wiedzę i doświadczenie, treningi są dopasowane do możliwości... Ola Super Trener! (1) Polecam z całego serca! Pełen profesjonalizm i indywidualne podejście do... mm Polecam (1) Serdecznie polecam treningi z Karoliną. Jest to profesjonalistka w każdym... Kaja Cudowna! (1) Karola to człowiek pełen energii i zapału. Co było dla mnie ważne - umie... Mania super trenerka (1) bardzo pozytywna osoba ,profesjonalna w tym co robi treningi są wyczerpujące... mała Pełna profeska! (1) Pełen profesjonalizm! Karolina ma super podejście, fajnie motywuje, nie... Ania Najlepszy trener personalny, jakiego znam! (1) Karolina jest profesjonalistką w każdym calu. Doskonale przygotowana... Renata wulkan energi i pełen profesjonalizm! (1) Trenowałam wprawdzie z Karola tylko raz w tygodniu, ale starczyli mi na caly... hania Tom - opinia (1) Profesjonalizm w każdym calu! Polecam. Tom Polecam !!! (1) Gorąco polecam !!! Super efektywne zajęcia pod okiem profesjonalnej trenerki.... Aleksandra Bomba energii i nieziemski motywator w jednym! (1) Karolina jako trener jest osobą pracowitą, bardzo dobrze przygotowaną do... Asia POLECAM 😊 (1) Profesjonalizm, energia i niesamowity urok osobisty!!!! Zadowolona Trener na "6" (1) Karolina to prawdziwy trener na szóstkę. Pod każdym względem jest... Olka Serdecznie Polecam!!! (1) W Internecie poszukiwałem trenera personalnego, który pomógłby mi postawić... Piotr