Trójmiejska Klinika Weterynaryjna

Weterynarze

Gdańsk, Świętokrzyska 33A

Nieważne - opinia (2) Na wstępie dziękujemy Pani Małgorzacie Banaś za zajęcie się naszym kotem... Nieważne Anna - opinia (2) Nie polecam !!! Błędne diagnozy są wyrokiem dla zwierząt. Anna zniesmaczony klient - opinia (6) W tym przybytku panuje nieład. Organizacja pracy jest fatalna, zapewne sukces... zniesmaczony klient
Krzysztof - opinia (3) Nic dodać nic ująć. Genialna obsługa. Krzysztof Marzena - opinia (3) Dziękujemy za fachowa pomoc i okazane serce Albinowi piesek po wypadku . Marzena Marta - opinia (3) Bardzo dziękujemy dr Joannie Pacule za usunięcie kamienia nazębnego i... Marta LULA i jej Pani:) - opinia (2) Byłam dzisiaj pierwszy raz w klinice u dr Kasprowicza i jestem pod ogromnym... LULA i jej Pani:) Elżbieta - opinia (2) W dniu 04.01.2021 przywieźliśmy kotkę do kliniki z objawami silnych wymiotów... Elżbieta Marta - opinia (2) Expressowa pomoc. Po opisie stanu zdrowia psa odbyła się natychmiastowa... Marta Natalia i Ira :) - opinia (2) Trafiłam do kliniki ze swoją suczka po nagłym znalezieniu guza listwy... Natalia i Ira :) Slawek - opinia (1) Byłem klientem Trójmiejskiej Kliniki Weterynaryjnej na ul. Świętokrzyska 33A.... Slawek Grzegorz Jan - opinia (2) Polecam lekarzy z kliniki! Miałem kłopot z ciążą mojej 3-letniej suni i... Grzegorz Jan Jakub - opinia (2) Klinikę doceniłem, kiedy mój labrador uległ wypadkowi. Przyjechałem bez... Jakub Bogna P. - opinia (2) Nie polecam. Leczyłam ciężko chorego boksera: psu, który w zasadzie odchodził... Bogna P. Dominika - opinia (2) Profesjonalne podejście do mojej Malutkiej. Badanie i rzeczowe wskazówki.... Dominika V.J. - opinia (2) Bardzo polecam!!!!!Moje króliki też są zachwycone!!!!! V.J. Sylwia - opinia (2) Swietni lekarze.. Fachowa pomoc! Pojde ponownie z drugim kociakiem. Dziekuje. Sylwia A.D - opinia (2) Pełen profesjonalizm, polecam A.D Ela - opinia (2) Przyjazny personel. Diagnoza trafna, użyto nowoczesnego sprzętu. Sama... Ela Oliwer - opinia (2) W jednym miejscu znajdziemy naprawdę kompleksową pomoc, niezależnie od... Oliwer