Trójmiejska Klinika Weterynaryjna

Weterynarze

Gdańsk, Świętokrzyska 33A

Wojciech Widzicki - opinia (1) Przyjechaliśmy do kliniki w nocy z psem z podejrzeniem zablokowania jelit... Wojciech Widzicki Maja - opinia (1) klinika może i tak, bo przychodząc z pieskiem lekarz proponuje najlepiej... Maja Patryk - opinia (1) zostaniecie z butelkami " To ja się pytam co to za podejście? Lekarz powinien... Patryk
Magdalena - opinia (1) Pani Maria. Lekarz z powołania. Pani bardzo emtapytczna, miła kotkiem z... Magdalena Molly - opinia (1) Byłam z moją sunią w wekend, co wiązało się z długą kolejką. Miłe zaskoczenie... Molly Sławek F - opinia (1) Kot z ropnym zapaleniem płuc wylądował w waszej klinice.Zrobiono wszystko za... Sławek F Iwona - opinia (1) Nie wiem jak skończy się leczenie mojej suni Tosi, bo zostawiłam ją w klinice... Iwona Ewa Zielińska - opinia (1) Zdecydowanie polecam. W nagłych sytuacjach działają szybko i profesjonalnie.... Ewa Zielińska Anna Byczuk - opinia (1) Zdecydowanie nie polecam, za niestety nieudaną próbę ratowania życia mojego... Anna Byczuk A - opinia (5) W listopadzie byłam z moim kotem na kontroli.W zaleceniach otrzymałam... A Daria - opinia (1) Absolutnie odradzam "leczenie" zwierząt w tym miejscu. Porażający brak... Daria Edyta Jaskulska - opinia (2) Jesteśmy po zabiegach. Tak wspaniałej opieki i profesjonalizmu nie... Edyta Jaskulska Edyta Jaskulska - opinia (2) Byliśmy z kolejnym kotkiem w klinice. Profesjonalizm,empatia i szacunek to za... Edyta Jaskulska Ola - opinia (2) wspaniała klinika, lekarze, podejście do zwierząt i zakres usług. Kicia po... Ola Weronika - opinia (2) W dniu 31.07.2022 byliśmy w TKW na wizycie z kotką. Przyjęła nas Pani Sylwia... Weronika Izabela - opinia (1) Serdecznie dziękujemy TKW za uratowanie naszego maltańczyka Stelvio,... Izabela Agata - opinia (1) przed chwilą NOWY Po złej diagnozie poprzedniej Pani Doktor trafiliśmy do TK... Agata Joanna - opinia (3) Fachowa pomoc całą dobę. Kompleksowa pomoc Joanna Krzysztof - opinia (2) Ciężko jest mi o tym pisać , ale robię to ku przestrodze właścicieli zwierząt... Krzysztof Bartek - opinia (3) Długo słaniałem się z wystawieniem opinii tej Kliniki Weterynarii.Więc tak... Bartek