Trójmiejska Klinika Weterynaryjna

Weterynarze

Gdańsk, Świętokrzyska 33A

Najlepsza w Polsce klinika dla zwierząt (1) Takiego miejsca nam brakowalo .Tutaj zwierzatko jest traktowane godnie i... agnieszka Gorąco polecamy! (2) Korzystamy z usług TKW od 2016. Zaczęło się od walki o życie naszej starszej... Maria Nowakowska-Sauer polecam (1) Leczenie na najwyższym poziomie. Pragnę podziękować za uratowanie mojego... Małgorzata Kaczmarczyk
polecam (1) Chcialabym serdecznie podziekowac Pani Marcie Boruczkowskiej za wspaniale i... Ola Polecam ! (1) Polecam serdecznie. Wspaniała obsługa, ogromny profesjonalizm. Jestem bardzo... Magdalena Uratowali życie mojej Kotce (1) Pragnę bardzo podziękować Dr. Dominikowi Kowalskiemu za uratowanie życia... Pamela Trynia (1) Rzetelne podejście do pacjenta, dobry kontakt, a przede wszystkim trafna... Beata Bdb (1) Dwa razy korzystałem z usług kliniki (usunięcie listew mlecznych u suki -... TT0 Piknie (1) Super zajeli sie moim pieskiem. Radek Najwyższy poziom leczenia (1) Polecam gorąco Klinikę, osobą które chcą leczyć soje zwierzęta, rozumiejąc... Katarzyna Zadowolona (1) Mój pies jest klientem Kliniki w zasadzie od początku jej istnienia. Trafił... Zadowolona Polecam (1) Bardzo dziękuje dr.Dominikowi Kowalskiemu za skrupulatność i udaną operację... kobieta Wyleczyli, ale drożyzna (2) Przyjechałam z pieskiem z problemem oddawania moczu. Niestety trafiliśmy do... Angelika Najlepszy weterynarz (1) Nasza kotka jest uczulona na karmy zwykle i musi mieć odpowiednią karmę dla... Monika Wspaniała klinika, wspaniała załoga! (1) Wielkie podziękowania dla całej załogi TKW a w szczególności dla dr Miotk i... Joanna 6+ (1) Klinika ludzi z wielkim sercem do zwierząt i zrozumieniem dla właścicieli!... Mateusz Polecam (1) Trafiłam do kliniki z kotką z bardzo dużym mięsakiem. Tempo, w jakim odbywało... Opiekunka kotki Felicji Polecam :) (1) Dziękuję za opiekę i postawienie na nogi mojego psiaka :) Karolina Polecam! (1) Świetni specjaliści, szybko postawiona diagnoza i dobrze dobrane leczenie.... Iga Gorąco polecam! (1) Bardzo nowoczesna klinika,profesjonalna obsługa.Tola szybko... Grzegorz