Trójmiejska Klinika Weterynaryjna

Weterynarze

Gdańsk, Świętokrzyska 33A

Dziękujemy za wspaniałą opiekę! (1) Dziękujemy za profesjonalnie przeprowadzony zabieg, troskliwą opiekę i całą... Merlin i opiekunowie Wdzięczna ogromnie!!! (1) Wielkie podziękowania za uratowanie mojej kotki. Do kliniki trafiła w... Beata Książek Podziękowania (1) Dziękuję za wspaniałą opiekę nad moją sunią. Trafiłam z Koką wieczorem, która... Bogusia
POLECAM !!! (1) Bardzo miła obsługa, świetnie wyposażona klinika, dobrzy lekarze i przystępne... Małgosia Anja - opinia (1) Dziękujemy, w imieniu naszego psiaka Tequili za znakomitą i profesjonalną... Anja Zdecydowanie polecam ! (1) Mój zwierzak jest pacjentem TKW od jej powstania i niestety dość częstym... Paulina bardzo pozytywne doswiadczenie (1) Mój pies był leczony przez klinikę i za każdym razem odnosiłam wrażenie, iż... A super! ! (1) Super weci!!! Zrobią wszystko dla zwierzaka...same miłe cioci i wujkowie!!! Katarzyna super super super (1) uratowali mi kota VR Polecam, myślę że ponownie skorzystam (1) Trafiłam z nagłym przypadkiem kota, w porze świątecznej i późnych godzinach... Klient Polecam!!! (1) Klinika godna polecenia ze względu na czystość, fachową wiedzę personelu i... Agnieszka Polecam, (1) Wspaniali i pełni profesjonalizmu oddani Lekarze i cały zespół. Miłe,... Małgorzata duze serduszka (1) witam chce podziekowac za super profesjonalna opieke nd moja sunia.cala ekipa... magda Totalny ratunek dla kota w beznadziejnym stanie (1) Mojego kota dopadła cholera o nazwie triaditis, trzustka, wątroba i przewody... Ola Najpełniejsza diagnostyka (1) Serdecznie polecamy, szczególnie w trudnych przypadkach, które wymagają... Ola Bardzo dobra klinika (1) Witam, Z moją sunią korzystałyśmy już z usług wielu trójmiejskich klinik i... Zadowolona Sonia (1) Wielcy ludzie z wielkimi sercami Lucyna Zdecydowanie polecam (1) Pełen profesjonalizm, umiejętność radzenia sobie ze zwierzętami i... Ka Polecam z czystym sumieniem! (1) Zanim tu trafilam ,bylam u kilku weterynarzy z moim psem i nikt nie... Julita Zdecydowanie polecam! (1) Po wizytach w 3 innych lecznicach dopiero tutaj lekarze potrafili... Sylwia