Trójmiejska Klinika Weterynaryjna

Weterynarze

Gdańsk, Świętokrzyska 33A

Katarzyna - opinia (2) Profesjonalna obsługa. Lekarze o bardzo dużej wiedzy. Nagła operacja w nocy.... Katarzyna Karolina - opinia (2) Wszystko ok polecam. Świetna Klinika Karolina Lukasz - opinia (2) Dziękujemy za uratowanie życia naszemu pieskowi , przyjechaliśmy o 9tej... Lukasz
Roger Szkutnik - opinia (2) Wspaniała atmosfera i obsługa. Doktor Boruczkowska to połączenie ogromnej... Roger Szkutnik Grażyna - opinia (3) Pani doktor Alicja przemiła osoba dla zwierzaka i opiekuna, myślę że... Grażyna Podziękowanie dla dr Przemysława Łuczak (1) Dziękujemy bardzo w imieniu naszego kota o imieniu Kocio za wyleczenie z... Mariola Hebel Krzysztof - opinia (1) Bardzo szybka i profesjonalna diagnoza, zdjęcie rtg potwierdziło ciało obce w... Krzysztof Bardzo polecamy! (2) Klinika działa na najwyższym poziomie, choć bywa tam "gorąco", szczególnie w... Karolina Dziękuję !!!! (1) Wspaniała klinika. Dzięki szybkiej diagnozie i natychmiastowym włączeniu... Basia Bardzo dziękujemy dr Miotk (2) za pełną uwagi, skupienia i namysłu pracę (dyżur nocny 10/11.03). Duży plus... Agnieszka Sasza (2) Dziękujemy za wspaniałą opiekę nad naszym sznaucerkiem Saszą. Szybka... Beata Lewandowska Wspaniałe miejsce (1) Jeśli chcesz swojemu pupilowi zapewnić opiekę na najwyższym poziomie a przy... Jaroslaw Lili (1) Dziękujemy za uratowanie życia naszej Lili po ciężkim wypadku komunikacyjnym,... Marzena Nie polecam (1) Lekarka wykonujac usg krzyczala na i tak wystraszonego i przerazonego psiaka.... Ja Nie tanio Ale dobrze! (1) Polecam tkw jako szpital i klinike dla cięzszych przypadków z ktorymi... Wolf Profesjonalnie (1) Serdeczne podziękowania dla personelu kliniki, który bardzo sprawnie zajął... Agata Profesjonalnie i z troską :) (1) Chcielibyśmy bardzo podziękować za sposób w jaki otoczono opieką naszą blisko... Aneta Pacjent z Łodzi (1) Wielkie podziękowania składam na ręce całego zespołu, który pomógł Nam w... Jakub super (1) dzięki lekarzom z tej kliniki i ich profesjonalizmowi mój ukochany piesek... Marta Profesjonaliści godni polecenia, dziękujemy! (1) Oprócz mnie i mojego męża Krzysztofa w skład naszego stada wchodzą trzy... Monika Kasprzak