Trójmiejska Klinika Weterynaryjna

Weterynarze

Gdańsk, Świętokrzyska 33A

Grzegorz Jan - opinia (2) Polecam lekarzy z kliniki! Miałem kłopot z ciążą mojej 3-letniej suni i... Grzegorz Jan Jakub - opinia (2) Klinikę doceniłem, kiedy mój labrador uległ wypadkowi. Przyjechałem bez... Jakub Bogna P. - opinia (2) Nie polecam. Leczyłam ciężko chorego boksera: psu, który w zasadzie odchodził... Bogna P.
Dominika - opinia (2) Profesjonalne podejście do mojej Malutkiej. Badanie i rzeczowe wskazówki.... Dominika V.J. - opinia (2) Bardzo polecam!!!!!Moje króliki też są zachwycone!!!!! V.J. Sylwia - opinia (2) Swietni lekarze.. Fachowa pomoc! Pojde ponownie z drugim kociakiem. Dziekuje. Sylwia A.D - opinia (2) Pełen profesjonalizm, polecam A.D Ela - opinia (2) Przyjazny personel. Diagnoza trafna, użyto nowoczesnego sprzętu. Sama... Ela Oliwer - opinia (2) W jednym miejscu znajdziemy naprawdę kompleksową pomoc, niezależnie od... Oliwer Katarzyna - opinia (2) Profesjonalna obsługa. Lekarze o bardzo dużej wiedzy. Nagła operacja w nocy.... Katarzyna Karolina - opinia (2) Wszystko ok polecam. Świetna Klinika Karolina Lukasz - opinia (2) Dziękujemy za uratowanie życia naszemu pieskowi , przyjechaliśmy o 9tej... Lukasz Roger Szkutnik - opinia (2) Wspaniała atmosfera i obsługa. Doktor Boruczkowska to połączenie ogromnej... Roger Szkutnik Grażyna - opinia (3) Pani doktor Alicja przemiła osoba dla zwierzaka i opiekuna, myślę że... Grażyna Podziękowanie dla dr Przemysława Łuczak (1) Dziękujemy bardzo w imieniu naszego kota o imieniu Kocio za wyleczenie z... Mariola Hebel Krzysztof - opinia (1) Bardzo szybka i profesjonalna diagnoza, zdjęcie rtg potwierdziło ciało obce w... Krzysztof Bardzo polecamy! (2) Klinika działa na najwyższym poziomie, choć bywa tam "gorąco", szczególnie w... Karolina Dziękuję !!!! (1) Wspaniała klinika. Dzięki szybkiej diagnozie i natychmiastowym włączeniu... Basia Bardzo dziękujemy dr Miotk (2) za pełną uwagi, skupienia i namysłu pracę (dyżur nocny 10/11.03). Duży plus... Agnieszka Sasza (2) Dziękujemy za wspaniałą opiekę nad naszym sznaucerkiem Saszą. Szybka... Beata Lewandowska