Trójmiejska Klinika Weterynaryjna

Weterynarze

Gdańsk, Świętokrzyska 33A

Emilia - ocena (1) Klinika idealna o każdej porze dnia i nocy uzyskać można pomoc lekarze mili i... Emilia Ania K - ocena (1) Bardzo dziękuję pani Kindze Zając za opiekę i ogromne serce dla Kicka, 9... Ania K Adrianna - ocena (1) Jeśli zwierzak zachoruje nagle i poważnie, to polecam tylko tam. 24h dyżur,... Adrianna
Kasia - ocena (1) Sprawa załatwiona szybko i sprawnie, zwierz czuje się lepiej :) bardzo dobra... Kasia Em - ocena (1) Bardzo mila obsługa Em Tadeusz i Renia - ocena (1) Z całego serca dziękuję Trójmiejskiej Klinice Weterynaryjnej za niezwykłą... Tadeusz i Renia Rafał - ocena (1) Zdecydowanie polecam 6/6 Rafał Rafał - ocena (1) Zdezydowanie odradzam. 1,0 tylko dlatego bo nie można mniej. Rafał Dawid - ocena (1) Zdecydowanie nie polecam trzymajcie się z daleka. Jestem głęboko... Dawid Leon - ocena (1) Nie polecam tej kliniki Leon Adam - ocena (1) Byłem na leczeniu, a po nim na uspieniu. odradzam!!! Badania robione bez... Adam Katarzyna - ocena (1) Nie polecam !!!! Katarzyna Magdalena - ocena (1) Nie polecam. Przyjechaliśmy w niedzielę z kotem rasy sfinks, u którego... Magdalena Aleksandra - ocena (1) Zdecydowanie nie polecam!!! Pani Doktor poświęciła pacjentce psiej seniorce... Aleksandra Marzena - ocena (1) Bardzo dziękuję pani doktor Annie Goc , która z wielką empatią i... Marzena Monika i Wojtek - ocena (1) Ogromne podziękowania dla Pani Doktor, która 5 sierpnia wieczorem (około... Monika i Wojtek Kinga Dynowska - ocena (1) Zażalenie dotyczące opieki nad moim psem w 03.08.2025 Szanowni Państwo, Z... Kinga Dynowska sebastian - ocena (1) Pojawiłem się ze świnka morska w stanie krytycznym od razu się nią zajęli... sebastian Magda - ocena (1) Oczekiwanie 3-4h, ciągle dopytywanie, wreszcie pusta poczekalnia tylko my.... Magda Margarita - ocena (1) We have three pets a large dog and two cats and over the past 12 years,... Margarita