TURBO JAZDA TEAM

Kursy prawa jazdy

Gdynia, adm. Józefa Unruga 11

Natalia - opinia (1) Polecam wszystkim tę szkołę jazdy! Zanim trafiłam do Turbo Jazdy miałam już... Natalia Szkoła godna polecenia (1) Jeśli ktoś nie zdecydował się jeszcze którą szkołę w Gdyni wybrać to bardzo... Marcin (ten co się ledwo w Punto Polecam wszystkim (1) Polecam wszystkim ten OSK! Teoria prowadzona w bardzo miłej atmosferze... Sonia
= SZKOŁA DOBREJ JAZDY = (1) TURBO JAZDA jest szkołą, którą polecam wszystkim przyszłym kierowcom. Jeżeli... Natalia B. Warto polecić :) (1) Szkoła rewelacyjna i naprawdę warta polecenia. Zajęcia teoretyczne ciekawe,... Ania D Kategoria A (1) Idąc na kurs nie wiedziałem nic o motorach oprócz tego że podobał mi się ich... Radek Bosko. (1) Super szkola, super instruktorzy, super autka i wręcz rodzinna atmosfera; ).... Patryk Mateja NAJLEPSI Z NAJLEPSZYCH! (1) ZDECYDOWANIE POLECAM! ZDAŁAM ZA 1., WYUCZONA PRZEZ PANIĄ MARZENKĘ! JEST... ANIA super szkoła (1) Super szkoła. Atmosfera jest miła ,a na zajęciach jest trochę humoru. Zdałem... Krzysiek D. JESTEŚCIE NAJLEPSI (1) super szkola, super ludzie, dziękuje Panu Tadeuszowi i Panu Sławkowi za... Milena Super szkoła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 (1) Gorąco polecam tą szkołę. Miła atmosfera i super instruktorzy. Serdecznie... Kasia NAJLEPSZA SZKOŁA W TRÓJMIEŚCIE!!! Podziękowania dla p.Kasi :) (1) Nie ma takiej drugiej szkoły w której byla by tak znakomita atmoswera podczas... Łukasz Krzysiek P. (1) Jeżeli zdawać to tylko w tej szkole! Wykłady super - proste i łatwe, wiedza... Krzysztof P. Przemek - opinia (1) Jak najbardziej polecam ta szkole jazdy ! :) Zdalem za 1 razem mimo ze... Przemek JAZDA (1) Polecam! Fajna atmosfera podczas zajęć teoretycznych. Godzinny wykładów... Kierowca POLECAM WSZYSTKIM !!!!!!!!!!!! (1) Polecam wszystkim, którzy chcą zacząc naukę jazdy. Super atmosfera, wszyscy... Karola M-S Polecam (3) Ostatnio miałam przyjemność jeździć w Turbo jeździe na toyocie yaris i byłam... Julia POLECAM (1) Super szkoła miła atmosfera. Wczoraj zdałam egzamin i to za pierwszym... IWONA WOŹNIAK GORĄCO POLECAM !! (1) Najlepsza szkoła jazdy jaką widziałem miła atmosfera i nauka POLECAM ! General Wszystko na plus! (1) Turbo jazda jest rewelacyjna nie potrafie znalezć nawet najmniejszego... Monia