TURBO JAZDA TEAM

Kursy prawa jazdy

Gdynia, adm. Józefa Unruga 11

Gorąco polecam! (1) Gorąco polecam naukę w tej szkole. Jazdy z Panią Renatą to sama przyjemność.... Patryk To szkoła z pasją! (1) Polecam wszystkim, którzy wybierają się na kurs z całego serca. Instruktorzy... Alicja Kamila - opinia (1) Super szkoła. Świetni instruktorzy i atmosfera! Naprawdę polecam! : ) Kamila
super szkoła (2) Serdecznie polecam tą szkołę jazdy. Jestem szczęśliwą posiadaczka prawa... Natalia Bardzo dobry ośrodek szkolenia kierowców. (2) Turbo Jazda, jest to bardzo dobra szkoła, mogę polecić ten ośrodek każdemu.... I.O. Gorąco Polecam! (2) Jestem już szczęśliwym posiadaczem prawa jazdy kategorii A i B, obie... kozway Z czystym sumieniem - POLECAM:) (2) Robiłem w Turbo Jeździe prawo jazdy kat. A. Wykłady zostały przeprowadzone... Przemek J REWELACJA!! (1) Dziś zdałam egzamin za 2 razem !!! Dzięki Panu Tadeuszowi genialny instruktor... Gosia ZDAŁAM !!! (1) Super szkoła.Wykłady teorii bardzo ciekawe,aż chciało się słuchać.Nauka... Monika Asmus POLECAM (1) Szczerze polecam ! Kurs kat. A od zapisania się na kurs do egzaminu... Adam Kurs - kat. A (1) Zdecydowanie polecam TURBO JAZDĘ. Przesympatyczne szefostwo, obsłuży was... katiusza Polecam!!! (1) Bardzo dobra szkoła. Wspaniali instruktorzy a zwłaszcza Pan Tadeusz, któremu... Kasia dariusz Płoszczyca - opinia (3) Super szkoła podziękowania za solidną naukę dla kierownika. Zdałem za 2 razem... dariusz Płoszczyca Wybór jest prosty! (1) Wykłady odbywały się w przyjemnej atmosferze, kursanci brali w nich czynny... Kaja ZDAŁEM ZA PIERSZYM RAZEM!!! (1) Chciałbym serdecznie podziękować panu Irkowi i panu Sławkowi za cierpliwość i... Mateusz Szczęśliwy Posiadacz Prawa Jazdy (1) Jestem w pełni zadowolony z tej szkoły jazdy. Instruktorzy byli na prawdę... Dariusz REWELACJA- ZDAWALNOŚĆ ZA 1 RAZEM (1) Świetny ośrodek szkolenia kierowców. Bardzo dobrze wyposażony. Wykłady... Marek Super!!! (1) Najlepsza szkoła !! Super ludzie, dobre samochody :) Oczywiście najlepszy... Klaudiu$ POLECAM!!!!!!!!!!!!! ZDAŁAM EGZAMIN ZA 2 RAZEM :):):) (1) POLECAM!!!!!!!!!!!!! ZDAŁAM EGZAMIN ZA 2 RAZEM :):):) OnaGdynia Ania - opinia (1) Co tu dużo gadać - polecam tę szkołę! Świetna atmosfera, bardzo mili ludzie,... Ania