TURBO JAZDA TEAM

Kursy prawa jazdy

Gdynia, adm. Józefa Unruga 11

POLECAM ! NAJLEPSZA SZKOŁA W TRÓJMIEŚCIE ! (1) Polecam szczególnie tym którym zależy na efektywnej nauce w miłej... Iwona Polecam wszystkim, którzy chcą się dobrze nauczyć jeździć ;) (1) Nic dodać, nic ująć. Świetni instruktorzy (zwłaszcza pani Renatka:) ),... . Polecam (1) W 100% polecam, załoga bardzo miła, wszystko na wysokim poziomie :) Paulina
Najlepsza szkoła jazdy! (1) Jak najbardziej polecam tą szkołę. Przed rozpoczęciem kursu nigdy nie... Michau SZKOŁA DOBREJ JAZDY - POLECAM!!! (1) Serdecznie polecam OSK TJT!!! Instruktorzy z pasją i z powołania doskonale... Krzysztof Polecam serdecznie! (1) Turbo Jazda Team to szkółka która rzetelnie nauczy każdego kursanta nie tylko... Paweł polecam z czystym sercem (1) Polecam TJT. Najlepsza szkola. Nauka w milej atmosferze, Instruktorzy zawsze... Ania- Smieszka ;-) Szkoła (1) Polecam Serdecznie Turbo jazda to szkółka, dla której istotny jest poziom... Damian Spóźniona opinia (2) Miałem już wcześniej dodać opinię ale zawsze coś, jednakże, obiecałem sobie... Daniel M. Polecam (1) Ja jestem bardzo zadowolony , zdałem za pierwszym razem :) Mati NAJLEPSZA SZKOŁA W GDYNII ! (1) Gorąco polecam tą szkołę nauki jazdy. !!!! Instruktorzy są wspaniali, mili,... Absolwentka :) Marta :-) - opinia (1) Szkoła godna polecenia :-) Egzamin teoretyczny i praktyczny zdałam bez... Marta :-) Justyna - opinia (1) Super szkoła,elastyczne godziny jazd, profesjonalne nauczanie, egzamin zdany... Justyna D. Absolwent - opinia (1) Bardzo serdecznie polecam szkołę Turbo jazda Team; )) . Najlepsza szkoła... D. Absolwent BARDZO POLECAM !!! (1) Serdecznie polecam tą szkołę, lekcje teoretyczne prowadzone przez P. Sławka... Wojtek polecam !! (1) świetna atmosfera od samego wejścia. Wykłdy bardzo dobrze tłumaczone p.Sławek... Paulina Polecam (1) Najlepszy Ośrodek Szkolenia Kierowców polecam wszystkim. Instruktorzy bardzo... Marta POLECAM (1) Instruktorzy są świetni, sympatyczni i przykładają się do swojej pracy. Można... Angela Krzysiek - opinia (1) Polecam wszystkim ten ośrodek szkolenia kierowców. Pozdrawiam. Krzysiek ZDECYDOWANIE POLECAM !!! (1) SUPER SZKOŁA ! Egz.teoretyczny i praktyczny zdany za PIERWSZYM RAZEM ! - w... Bartek