TURBO JAZDA TEAM

Kursy prawa jazdy

Gdynia, adm. Józefa Unruga 11

lepszej szkoły nie znajdziecie (1) szkoła super fajny klimat spokój kulturka a co najważniejsze zero stresu... dawid Najlepsza szkoła jazdy zdałem za pierwszym razem!!! (2) W tej szkole jazdy panuje bardzo miła atmosfera. Kurs teoretyczny który... Mateusz Króll Szkoła na Medal (2) ,,Turbo Jazda'' to szkoła , którą z czystym sumieniem polecam każdemu.... Justyna
JEST WIELE OŚRODKÓW SZKOLENIA KIEROWCÓW JEDNAK Z TAK WIELKIEJ GRUPY ZAWSZE MOZNA WYBRAC NAJLEPSZY.... (2) ....i wybrałem... wybrałem TURBO JAZDĘ. do wyboru zachęcił mnie kolega. był... PAWEŁ T. super szkoła (1) Naprawde,super szkoła bardzo profesjonalne podejście podczas nauki.brałem w... WOJTEK Polecam!! (1) Szkoła na wysokim poziomie. Teoria przekazywana w miłej atmosferze " sama... Leszek NAJJJJJJJJJJJJJJLEPSZA SZKOŁA !!!!!!!!!!!!!! POLECAM GORĄCO !!!!!!! (1) Szkoła naprawdę godna polecenia, każdemu przyszłemu kierowcy!! Najlepsi,... Kasia Polecam !!! (2) Witam, bardzo gorąco polecam tę szkołę. Wykłady prowadzone są w miłej... Ewelina Króll polecam!! (1) Szkola bardzo profesjonalna.Mila atmosfera,profesjon alna kadra. Wyklady jak... Anka POLECAM!!!!! (1) Goraco polecam!!! Dzięki sympatycznej atmoswerze i wysokim poziomie... Sylwa Skelnik POLECAM !! :) (1) Chciałabym polecić szkolę "Turbo Jazda" przyszłym kierowcom, którzy chcą... Paulina Karpińska Ilona Kąkol - opinia (2) Super!!! zdałam za drugim razem, polecam tą szkołe innym.Bardzo dziekuje... Ilona Kąkol turbo jazda na medal! (1) Panie Tadeuszu- WIELKIE DZIĘKUJĘ! Jazda z Panem- WIELKĄ PRZYJEMNOSCIĄ! Pełen... Renata Orłowska SUPER!!! (1) Polecam ten ośrodek ! Bardzo sympatyczna atmosfera i profesjonalne... Patrycja Rosinska Super szkoła - POLECAM!!! (1) Gorąco polecam ten ośrodek. Bardzo miło wspominam kurs. Miła... Justyna Wesołowska Wielki pozytyw (2) Polecam szkołę dobry kontakt, super obsługa, zdałem za pierwszym razem Michał Zdałam za pierszym razem !!!! (2) SUPER szkola SUPER instruktorzy. Profesjaonalna i miła obsługa. Gorąco... Katarzyna Piaskowska GORĄCO POLECAM :) (1) Byłam pierwszą osobą, która skorzystała z kursu w owej szkółce:)... Marta