TURBO JAZDA TEAM

Kursy prawa jazdy

Gdynia, adm. Józefa Unruga 11

Godne polecenia! (1) Serdecznie polecam, rzetelne podejscie, teoria super prowadzona mozna duzo... Aleksandra Najlepsza szkółka! (1) Wykłady są prowadzone nadzwyczaj interesująco. Z uśmiechem na twarzy i z... Mikołaj W. Polecam!!! (1) Uczęszczałam do szkoły Turbo Jazda Team osobiście i poleciłam ją wielu... Angelika
Polecam! (1) Bardzo polecam tą szkółkę. Wiele się tam nauczyłem. Egzamin teoretyczny, jak... Robert Agnieszka - opinia (1) Zajęcia teoretyczne prowadzone przez Pana Sławka są naprawdę prowadzone... Agnieszka Świetna szkola (1) Witam serdecznie polecam szkołę nauka na najwyższym poziomie,kursanci na... Sebastian Polecam! (1) Szkoła godna polecenia. Pan Sławek wszystko ładnie objaśnił na zajęciach... Łukasz Polecam!!! (1) Serdecznie polecam szkołę Turbo Jazda Team w Gdyni. Swój egzamin teoretyczny... Adrian Najlepszy team na świecie !!! (1) Do zrobienia prawa jazdy podchodziłam bardzo sceptycznie, gdyż nigdy nie... Kasia B. Doskonałe przygotowanie do egzaminu!!! (1) Egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdałem za pierwszym razem bez żadnych... K Gorąco polecam!!! (1) Nie ma co ukrywać ta szkoła jazdy jest bez wątpienia najlepszą szkołą na... Konrad SERDECZNIE POLECAM! (1) Instruktorzy wyrozumiali, spokojni. Super przygotowują do egzaminów! Teoria... Marysia Świetne przygotowanie, (1) nie tylko do egzaminu (zarówno teoretycznego jak i praktycznego), ale do... Jakub Po 9 latach ponowny egzamin (1) Wraz w instruktorami wyeliminowaliśmy moje błędy i przyzwyczajenia, z którymi... M Polecam! (1) Do szkoły trafiłam przez przypadek, ale od samego początku byłam bardzo... Paulina Z polecam (1) Do Turbo Jazda Team poszłam wykupić kilka godzin na dokształcenie się,... Natalia polecam ! (1) Bardzo miła atmosfera od samego początku. Wszystko zdane za pierwszym razem.... xyz Dobra szkoła jazdy (1) Bardzo dobra szkoła jazdy, zdałem za 1 razem teorię jak i jazdę. Pani Renata... Bartek Super Bardzo polecam ;) (1) Bardzo miła atmosfera. Pan Sławek znakomicie prowadzi wykłady oraz uczy jak... Dominika- ta super Najlepsza kadra (1) Przemiła atmosfera, teoria prowadzona przez Pana Sławaka znakomita, aż chce... Wiktor