pozytywnie (1) miło i przytulnie. jedzonko bardzo dobre . obsługa oki. ogólnie bardzo polecam janek PRZECIETNIE (1) witam.w piatek z zonka i synem odwiedzilismy ten lokal.jedzenie dosc... cheef cook pychotka (1) Super atmosfera, pyszne jedzonko, pizza rewelacyjna. Polecam szczególnie dla... ania
Wsam raz na romantyczną kolacje... (1) Wraz z moim narzeczonym odwiedzilismy te restauracje poznym wieczorem. Ciepło... Karolina ekstra (1) po wykonaniu telefonu do restauracji o rezerwacje stolika okazało sie ze nie... cała rodzinka super (1) Byłem tam ostatnio i jestem zachwycony. kelner miły elegancko ubrany potrafi... klijent artur i kasia - opinia (1) obsluga mila i wmiare szybka ale dwie kelnerki na caly lokal w sobotnie... artur i kasia Bardzo przeciętne miejsce (1) Bardzo przeciętne jedzenie, podane w mało elegancki sposób, ceny za to... Bursztynowa Do tej pory stały klient... (1) ..bo więcej się tam nie zamierzam pojawić - zamówiłem zupę pomidorową, po... pw SuPeR (1) bylismy tam wczoraj na obiedzie pierwszy raz i juz teraz wiem ze nie... zdzitas wspaniale (1) bylem tam wczoraj pizza wspaniala przepyszne skladniki widac ze swieze i... dawid szyzska - opinia (1) Wycieto z mojego postu zdanie o tym jak przechorowalam noc po wizycie w... szyzska Wspaniały wieczór... (1) Wraz z moim narzeczonym wybrałam sie do restauracji Tutta Mia z okazji... Karolina Rozczarowanie (1) Bylam po raz pierwszy (i ostatni) w styczniu. W lokalu zimno, natretna... szyzska nie jedzcie tam!!! (1) jedzenie tutta mai naprawde odradzam! kiedys byłam z mężem i ja zamówiłam... grzes W końcu na prawde włoskie jedzenie!!! (1) Wspaniałe miejsce, doskonałe jedzenie (od toskańskiej zupy pomidorowej można... meggi Włoski zakątek w Polsce (1) Od 10 lat regularnie bywamy we Włoszech i przez ten czas udało nam się dobrze... Ola Godne polecenia (1) Naprawdę rewelacyjna kuchnia i obsługa bardzo mila. Musze powiedzieć, że... Wojtek i tak,i nie (1) kilka razy bylam klientka tutta mia.. jezeli chodzi o właściciela to okazał... Aga Tutta Mia the best ! (1) Owszem jezeli ktos niema najmniejszego pojecia o wloskim jedzeniu to powie... Magda K