U Weterynarza

Weterynarze

Gdańsk, Czarny Dwór 14/6

Elżbieta Doszczak - ocena (1) Wspaniały jest doktor Adam Sobotka , niesamowite podejście do zwierząt,... Elżbieta Doszczak juspit79@gmail.com - ocena (1) Brak słów na profesjonalizm tych lekarzy i podejście do zwierzaków juspit79@gmail.com Ewa i Dyzio - ocena (1) Wspaniali ludzie pełen profesjonalizm. Polecam całym sercem. Ewa i Dyzio
Zora - ocena (1) Z całego serca polecamy tych cudownych ludzi ️ jesteśmy od lat Zora Basia - opinia (1) Bardzo polecam . Lekarze z ogromnym zaangazowaniem do zwierzat. Walka o... Basia Aaa - opinia (1) Opiekują się naszymi zwierzakami od lat. Zawsze profesjonalnie. Aaa Monika - opinia (1) Fachowcy z indywidualnym podejściem do pacjenta Monika Rudy i Klara - opinia (1) Od lat moje koty są pod opieką tej przychodni. Kompetentni, cudowni ludzie. Rudy i Klara Agnieszka B. - opinia (1) Dziękuję serdecznie za najlepszą opiekę jaką dostają z Państwa strony moje... Agnieszka B. Jolanta Głowacka - opinia (1) Profesjonalizm i empatia. Pomimo bardzo dużej kolejki , Pani Doktor po... Jolanta Głowacka Serdecznie polecam!!! (2) Jesteśmy stałymi pacjentami. M.P. Polecam (1) Pan Adam pełen profesjonalista, obsługa również, półtorej roku temu wyleczył... Piotr Pochwała dla p. Dominiki z Pruszcza Gd (1) Bardzo chcielibyśmy podziękować pani Dominice Kotlarz z przychodni... R.W. Trzcińscy Bardzo dobry weterynarz (1) Mojego labradora leczę u pana Adama już od kilku lat i nigdy mnie nie... Katarzyna Dla mojego psa najlepszy weterynarz na świecie:) (2) Jestem stałym klientem dr Sobotki. Obsługa zawsze jest na bardzo wysokim... Nowak Poitr Bardzo polecam! (1) Do tego gabinetu trafiliśmy zupełnie przypadkowo. Nasza kotusia (starsza już... Właścicielka Kotki W pełni profesjonalna opieka nad zwierzakami (1) Przychodnia "U Weterynarza" testowana na 2 pisakach (jednocześnie) od paru... Daniel, Vika, Luna Czarna- dostała nowe życie! :) (1) W sierpniu przyprowadziłam do p. Adama 11-letnią kotkę w bardzo ciężkim... Ania Najlepsza przychodnia weterynaryjna z jaką miałam styczność (1) Moja kotka była w wyjątkowo ciężkim stanie, zarówno psychicznym jak i... Karolina Serdecznie polecam (1) Żałuję, że wcześniej nie trafiłam z moją psiną do tego gabinetu. Przy okazji... Właścicielka Saby