U Weterynarza

Weterynarze

Gdańsk, Czarny Dwór 14/6

Pochwała dla p. Dominiki z Pruszcza Gd (1) Bardzo chcielibyśmy podziękować pani Dominice Kotlarz z przychodni... R.W. Trzcińscy Bardzo dobry weterynarz (1) Mojego labradora leczę u pana Adama już od kilku lat i nigdy mnie nie... Katarzyna Dla mojego psa najlepszy weterynarz na świecie:) (2) Jestem stałym klientem dr Sobotki. Obsługa zawsze jest na bardzo wysokim... Nowak Poitr
Bardzo polecam! (1) Do tego gabinetu trafiliśmy zupełnie przypadkowo. Nasza kotusia (starsza już... Właścicielka Kotki W pełni profesjonalna opieka nad zwierzakami (1) Przychodnia "U Weterynarza" testowana na 2 pisakach (jednocześnie) od paru... Daniel, Vika, Luna Czarna- dostała nowe życie! :) (1) W sierpniu przyprowadziłam do p. Adama 11-letnią kotkę w bardzo ciężkim... Ania Najlepsza przychodnia weterynaryjna z jaką miałam styczność (1) Moja kotka była w wyjątkowo ciężkim stanie, zarówno psychicznym jak i... Karolina Serdecznie polecam (1) Żałuję, że wcześniej nie trafiłam z moją psiną do tego gabinetu. Przy okazji... Właścicielka Saby Twój zwierzak ma szczęscie jeśli dane mu był tam trafić.. (1) Najlepszy gabinet w jakim byłam :) Ludzie z sercem i pasją! Kochają... Anka Polecam (2) Fachowcy z ogromnym sercem do zwierzaków . Profesjonalna obsługa i bardzo... Monika i Michał Tragedia (2) Sporadycznie korzystałem z usług tego weterynarza, takich jak szczepienia i... Bartek Pies miał operację (1) Uważam,że to bardzo dobry(na 6+)lekarz dla którego przedewszystkim liczy się... psia mama Biały kot (1) Przyszedłem do doktora z kotem, w stanie praktycznie agonalnym, dr Sobotka... Piotr Szczerze polecam (3) W klinice "U weterynarza" leczę mojego czworonożnego przyjaciela od 4-5 lat.... Krystian Okropny weterynarz (1) Pies był leczony u dr Sobotko leczył antybiotykami przez wiele miesięcy aż... Rozżalona Polecam z całego serca (1) Leczę moje zwierzęta u doktora Sobotki od ponad 6 lat. To świetny fachowiec,... Agnieszka U Weterynarza - gorąco polecam! (1) Jestem po serii wizyt w gabinecie "U Weterynarza". Trafiłam z małym kotkiem,... Ania Nie polecam (1) Atmosfera w gabinecie jest bardzo miła. Jednak brak organizacji jest... Lilly Serdecznie Polecam (1) Serdecznie polecam klinikę "U weterynarza".Dlaczego już piszę gdy mój piesek... W.Jankowski SUPER (1) Bardzo serdecznie polecam! Profesjonalna, miła obsługa. Gabinet poleciła mi... Zadowolona klientka :)