U Weterynarza

Weterynarze

Gdańsk, Czarny Dwór 14/6

Twój zwierzak ma szczęscie jeśli dane mu był tam trafić.. (1) Najlepszy gabinet w jakim byłam :) Ludzie z sercem i pasją! Kochają... Anka Polecam (2) Fachowcy z ogromnym sercem do zwierzaków . Profesjonalna obsługa i bardzo... Monika i Michał Tragedia (2) Sporadycznie korzystałem z usług tego weterynarza, takich jak szczepienia i... Bartek
Pies miał operację (1) Uważam,że to bardzo dobry(na 6+)lekarz dla którego przedewszystkim liczy się... psia mama Biały kot (1) Przyszedłem do doktora z kotem, w stanie praktycznie agonalnym, dr Sobotka... Piotr Szczerze polecam (3) W klinice "U weterynarza" leczę mojego czworonożnego przyjaciela od 4-5 lat.... Krystian Okropny weterynarz (1) Pies był leczony u dr Sobotko leczył antybiotykami przez wiele miesięcy aż... Rozżalona Polecam z całego serca (1) Leczę moje zwierzęta u doktora Sobotki od ponad 6 lat. To świetny fachowiec,... Agnieszka U Weterynarza - gorąco polecam! (1) Jestem po serii wizyt w gabinecie "U Weterynarza". Trafiłam z małym kotkiem,... Ania Nie polecam (1) Atmosfera w gabinecie jest bardzo miła. Jednak brak organizacji jest... Lilly Serdecznie Polecam (1) Serdecznie polecam klinikę "U weterynarza".Dlaczego już piszę gdy mój piesek... W.Jankowski SUPER (1) Bardzo serdecznie polecam! Profesjonalna, miła obsługa. Gabinet poleciła mi... Zadowolona klientka :) Godny zaufania (1) Przez 9 lat życia mojego psa odwiedziłam wiele gabinetów weterynaryjnych ,ale... Renata POLECAM ! (1) Z czystym sumieniem mogę polecić klinikę Pana Adama. Zawsze trafne diagnozy,... Natalia Profesjonalista (1) Nasze zwierzęta są pacjentami "Wójka Adama" od 2009 roku. Profesjonalizm w... Wiesław Milinkiewicz Odradzam (1) Byliśmy klientami przez ponad 4 lata jednak ostatnie wydarzenia potwierdziły... Michał ciężko stwierdzić (1) Jeżeli oceniałabym wyłącznie sterylizację/kastrację to w ocenie dałabym same... ja Opieka medyczna (1) Jesteśmy Bardzo zadowoleni z opieki, jaką otacza nas gabinet "U Weterynarza".... Owczarek Polecam ;) (1) Bardzo polecam tą przychodnię chyba pod wszelkimi względami. Fachowa obsługa,... Anna szczerze polecam! (1) Zespół bardzo dobrych lekarzy. Czasem trzeba dłużej poczekać, ale zawsze... Rafał