U Weterynarza

Weterynarze

Gdańsk, Czarny Dwór 14/6

Doniu,Mała,Myszka,Dziubel (1) Całą zwierzęcą rodzinką chodzimy do "Cioci" Oli, Pana Adama i Pani Pauliny.... Krzysztof Mendyk NIEROZPOZNANIE CHOROBY (3) POSZLAM Z MOIM PIESKIEM DO TEJ LECZNICY PAN DOKTOR NIE BADAJAC PSA TYLKO PO... ZAWIEDZIONY MIDOOO i natalia :) Dziekujemy ! (1) Jestem wlascicelka 7 tygodniowego maltańczyka..maluch bardzo ciezko... natalia
Kot zdrów, myszy mniej (1) Otóż, muszę przyznać a zarazem pochwalić fachowe wykonanie zabiegu na mojej... Zadowolony klient Stanowczo odradzam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Jestem załamana przychodnią w Pruszczu. Miesiąc temu wzielismy 8 -tyg suczkę,... Krysia Karola - opinia (1) Pan Adam i Pani Ola to super ludzie zawsze i o każdej porze służą pomocą... Karola Wyciąganie kasy (1) Stanowczo nie polecam tej przychodni. Poszłam ze swoją już ponad 10-letnią... Karolina PAZUR (1) MEGA MEGA MEGA LEKARZ POLECAM !!!NIE DOŚĆ ŻĘ TANIUTKI TO DO TEGO SZYBKI JAK... WŁAŚCICIELKA PIT BULLA brak badania (2) Leczenie standardowe antybiotyk + steryd w dużych dawkach. Zwierzak nie... Iwona polecam (1) Pan Doktor Sobotka wraz ze swoją przesympatyczną żoną to dwoje prawdziwych... celina Profesjonalny lekarz (1) Jestem bardzo zadowolona z podejścia do mojej kotki. Pan Adam sterylizował ją... Kasia Marlena - opinia (1) Weterynarz Sobotka jest być może dobrym lekarzem dla młodych czworonogów... Marlena Fachowość (1) Super podejście do zwierzaczków, pełen profesjonalizm! Ceny bardzo... marzena Ania - opinia (1) bardzo dobry weterynarz i niedrogo sobie liczy. Ania Agata - opinia (1) Zaufalam opiniom poprzednikow i absolutnie nie zaluje. Podejscie do zwierzat... Agata NAJLEPSZA PRZYCHODNIA W TRÓJMIEŚCIE (1) Pan Adam całym sercem oddany zwierzakom,dzięki trafnej diagnozie uratował... Monia i Tomek SUPER LEKARZ (1) Wszystko na najwyższym poziomie, pełen profesjonalizm! Lekarz prawdziwy... roxunia To nie tylko dobry weterynarz ! (1) Polecam wszystkim, Pan Adam jest profesjonalistą , kocha pacjentów i to co... Małgorzata Dąbkowska Aneta Figiel - opinia (1) chciałabym wszystkim polecić bardzo dobrego lekarza. Mój piesek zachorował w... Aneta Figiel Świetny Lekarz! (1) Bardzo polecam tego lekarza. Jest cierpliwy dla fochów zwierzaka. Ma mega... WDZIĘCZNA WŁAŚCICIELKA