U Weterynarza

Weterynarze

Gdańsk, Czarny Dwór 14/6

Polecam! (1) Bardzo dobrzy fachowcy, którym zależy na zwierzakach! Odratowali mojego... Zadowolona klientka polecam (1) Zdecydowanie jest to miejsce godne polecenia. Chodzę z psiakiem do... pj Viki i Livka (1) Witam . Serdecznie polecam klinikę "U weterynarza" .Do kliniki uczęszczamy z... Viki i Livka
Izabela - opinia (1) Serdecznie polecam klinikę "u weterynarza", wspaniałe podejście pana Adama... Izabela polecam!!! (1) Witam! Do kliniki U Weterynarza uczęszczam z moim psem praktycznie od... Anda POLECAM!!! ANDA (1) Witam! Do kliniki U Weterynarza uczęszczam z moim psem praktycznie od... user_138018446656 Dziękujemy :) (1) Pragniemy podziękować Panu Doktorowi za skuteczne postawienie diagnozy oraz... właściciele labradora Luisa Przy poważniejszych sprawach omijać (2) Jak już kilka osób pisało, Pan doktor leczy na oko. Jest bardzo miły, tyle że... Patryk i ciężko i normalnie (1) jak w tytule :-) Sprawdził się Pan Doktor jak było zwyczajnie normalnie -... Alicja Elżbieta - opinia (1) Polecam GORĄCO!!!!!!! wszystkim, którzy kochają swoich pupili.Pan doktor Adam... Elżbieta Monika - opinia (1) Polecam ten gabinet, ponieważ można wykonać tam wszystkie badania, jest miła... Monika Nie polecam przy ciezkich przypadkach (1) Trafilam do p. Sobotki z polecenia i rowniez polecalam. Wszystko bylo ok przy... lhb Fachowość z sercem (1) Nie mam własnego zwierzaka, ale będąc tam kilka razy przy tak zwanej okazji,... Przypadkowa obserwatorka Diagnoza bez badań (1) Mój pies parę miesięcy temu dostał diagnozę choroby serca postawioną przez... Karolna polecam! (1) Polecam wszem i wobec przychodnię 'u weterynarza'. Pani Ola i Pan Adam zajęli... Jankowicz POLECAM UWETERYNARZA (1) Po raz kolejny byłam z moim psem i kotem w przychodni uweterynarza z... Klementyna K. Pani Ola? (1) Wszystko naprawdę fajnie, ale mam obawy jeśli jadąc na wizytę nie ma Pana... Kasia Polecam Przychodnie (1) Polecam przychodnie "U weterynarza". Obsługa super, Pani doktor Dominika... Anna Brawo Pani Doktor Magda (1) Po skomplikowanej operacji naszej suni, Księżniczki, byliśmy lekko... Wdzięczny pacjent Tylko Czarny Dwór! (1) Musiałabym pisać całe wypracowanie o tym, ile zawdzięczam Pani Oli, Panu... Marzena