U Weterynarza

Weterynarze

Gdańsk, Czarny Dwór 14/6

Godny zaufania (1) Przez 9 lat życia mojego psa odwiedziłam wiele gabinetów weterynaryjnych ,ale... Renata POLECAM ! (1) Z czystym sumieniem mogę polecić klinikę Pana Adama. Zawsze trafne diagnozy,... Natalia Profesjonalista (1) Nasze zwierzęta są pacjentami "Wójka Adama" od 2009 roku. Profesjonalizm w... Wiesław Milinkiewicz
Odradzam (1) Byliśmy klientami przez ponad 4 lata jednak ostatnie wydarzenia potwierdziły... Michał ciężko stwierdzić (1) Jeżeli oceniałabym wyłącznie sterylizację/kastrację to w ocenie dałabym same... ja Opieka medyczna (1) Jesteśmy Bardzo zadowoleni z opieki, jaką otacza nas gabinet "U Weterynarza".... Owczarek Polecam ;) (1) Bardzo polecam tą przychodnię chyba pod wszelkimi względami. Fachowa obsługa,... Anna szczerze polecam! (1) Zespół bardzo dobrych lekarzy. Czasem trzeba dłużej poczekać, ale zawsze... Rafał Polecam! (1) Bardzo dobrzy fachowcy, którym zależy na zwierzakach! Odratowali mojego... Zadowolona klientka polecam (1) Zdecydowanie jest to miejsce godne polecenia. Chodzę z psiakiem do... pj Viki i Livka (1) Witam . Serdecznie polecam klinikę "U weterynarza" .Do kliniki uczęszczamy z... Viki i Livka Izabela - opinia (1) Serdecznie polecam klinikę "u weterynarza", wspaniałe podejście pana Adama... Izabela polecam!!! (1) Witam! Do kliniki U Weterynarza uczęszczam z moim psem praktycznie od... Anda POLECAM!!! ANDA (1) Witam! Do kliniki U Weterynarza uczęszczam z moim psem praktycznie od... user_138018446656 Dziękujemy :) (1) Pragniemy podziękować Panu Doktorowi za skuteczne postawienie diagnozy oraz... właściciele labradora Luisa Przy poważniejszych sprawach omijać (2) Jak już kilka osób pisało, Pan doktor leczy na oko. Jest bardzo miły, tyle że... Patryk i ciężko i normalnie (1) jak w tytule :-) Sprawdził się Pan Doktor jak było zwyczajnie normalnie -... Alicja Elżbieta - opinia (1) Polecam GORĄCO!!!!!!! wszystkim, którzy kochają swoich pupili.Pan doktor Adam... Elżbieta Monika - opinia (1) Polecam ten gabinet, ponieważ można wykonać tam wszystkie badania, jest miła... Monika Nie polecam przy ciezkich przypadkach (1) Trafilam do p. Sobotki z polecenia i rowniez polecalam. Wszystko bylo ok przy... lhb