U Weterynarza

Weterynarze

Gdańsk, Czarny Dwór 14/6

Katarzyna - opinia (1) Cóż mogę napisać ?! Żadne słowa nie wyrażą mojej wdzięczności. Po wielu... Katarzyna weterynarze (1) FACHOWOŚĆ kadry lekarzy,kultura, szybkość obsługi,podejście do pacjenta i... Jerzy Stańczak Mogłoby być lepiej. (2) W zasadzie od lat polecam/polecałam ten gabinet, jest miło, w większości... p.
Polecam w 100% (1) Wszystkie osoby pracujące w tej przychodni są niesamowicie profesjonalne, a... Beata M. Emilia - opinia (1) Gorąco polecam!!!!! Emilia Pani Doktor (1) Jest super, a do takiej Pani doktor to nawet ja mogę sie poddać leczeniu:)... Zadowolony klient A - opinia (2) Jestem klientka Pana doktora od kilku lat. Moja sunia ma juz 10 lat.Trafiłam... A POLECAM , POLECAM, POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) W końcu znaleźliśmy "naszego" odpowiedniego weterynarza , który z... Martyna Legomina SUPER (1) polecam Przychodnie w Pruszczu Gdańskim na ul. Cichej. Zawsze przemiła Pani... stefan i przyjaciele. POLECAM Z CAŁEGO SERCA!!! REWELACJA! (1) Pierwsza wizyta- szybkie i trafne rozpoznanie problemu ( na miejscu można... Monika Wasilewska, Chester. Wspaniały lekarz nie tylko dla psów i kotów (1) Weterynarz ma bardzo profesjonalne podejście do wszystkich zwierząt i ich... królinia Bezkonkurencyjni :)) (1) Wystarczy raz przyjechać do nich i zobaczyć ilu mają małych i dużych klientów... Ania, Sony, Stefa,Mefisto i Jaga Pan doktor Sobotka uratował mi psa (1) Pan Adam od razu zdiagnozował ropomacicze i następnego dnia (niedziela)... winters Profesjonalizm i miłość do zwierząt (1) Dr Sobotka jest the best! Wykonał zabieg usunięcia macicy u mojej 10-letniej... bet Polecam! (1) Przemiła i fachowa obsługa. Każdy pacjent traktowany indywidualnie. Pan... kejjs91 Najlepsza przychodnia weterynaryjna (1) jestem klientka Pana doktora od lat. Jest to najlepszy weterynarz z jakim... olka Najlepszy Lekarz w trójmieście (1) Pan Adam uratował naszego kanarka u którego aluminiowa bransoletka... Ewa Olka - opinia (1) Nie polecam tej przychodni, ponieważ Pan Adam ani Pani Paulina przy pierwszej... Olka Natalia - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usług gabinetu w Gdańsku.Mój pies miał złamaną... Natalia Magda - opinia (1) Pan dr jesy bardzo miły ale mam wrażenie, że wszystkim zwierzakom bez względu... Magda