UPS Polska

Firmy kurierskie

Gdańsk, Wodnika 50

ZDECYDOWANIE NIE POLECAM JEŚLI CHODZI O REJON GDAŃSKA-ORUNI!!! (1) Wysyłam paczki do Anglii przez firmę Blasco Kurier&Transport,która ma... mmmD NIE POLECAM (1) Nieelastyczni, niemarketingowi! Czekałam na ważną przesyłkę. Niestety... D Porażka (1) Wg mnie najgorsza firma kurierska na polskim rynku. Jak widzę że mam otrzymać... Michał
Negatywnie (1) Lodówkę i odkurzacz dostarczył mi bardzo opryskliwy kierowca. Krzyczał,był... Anka w porządku (1) z firm kurierskich korzystam dość często i akurat z UPS nie mam żadnych złych... cyt Super ! (1) Bardzo szybko doszła pan kurier wcześniej wysłał sms że będzie 10-14 był o... Gracjan Zawadziński 4 lata współpracy (1) Chyba po prostu wszystko zależy od ludzi. Mamy umowę z UPS, współpracujemy... Nord firma Polecam! (3) Jak najbardziej polecam, Panie od telefonu się już przedstawiają, przesyłki... Igor Brak kontaktu i dostawy po południu. (1) UPS działa na zasadzie biegu na orientację. Zadaniem kuriera jest zaklepać... J.Rotten brak chęci pomocy ze strony biura (1) Tak jak w nagłówku. Pani obsługująca infolinię zupełnie nie zainteresowana... max Są świetni! (1) Wysyłałam dzisiaj ważne dokumenty do Warszawy, kurier przyjechał na umówioną... aga NAJGORSZA FIRMA KURIERSKA W TRÓJMIEŚCIE (2) OPISZĘ TO KRÓTKO... OTÓŻ WYSŁAŁAM PRZESYŁKĘ, KTÓRA CAŁKOWICIE USZKODZILI Z... ZANA pozytywna (3) Bardzo miłe zaskoczenie ,Pan zadzwonił podał konkretny przedział czasowy 30... Justyna Jak najbardziej polecam (1) Nie wiem skąd te opinie negatywne. Często korzystam z kuriera i UPS to jedyny... Magda ...FIRMA KURIERSKA NA RYNKU (2) Beznadziejna firma z tragiczną obsługą klienta- oby Ci wszyscy ludzie, którzy... Ewelina NIE POLECAM 2 PACZKI ZNISZCZYLI (1) TOTALNA PORAZKA TELEWIZOR LCD OPISANY JAK BYK A JAKIS OSIOL CHODZIL PO NIM ,4... ROXI MASAKRA PORAŻKA I KPINA!!! (1) Nie raz korzystałam z usług kurierskich zawsze byłam zadowolona. Niestety... Beata Bardzo nie zadowolony (1) Nie polecam tej firmy kurierskiej , dzwoniąc do Gdańskiego magazynu o termin... BARDZO NIEZADOWOLONY Rewelacyjny kurier (1) Dowóz błyskawiczny, kultura i profesjonalizm KURIERA na SZEŚĆ, opłata... Maria Słomińska-Wiese nie dostarczają przesyłek (1) Kurierzy nie mają komórek , a firma uniemożliwia uściślenie terminu dostawy -... Piotrowski Rafał Kacper