UPS Polska

Firmy kurierskie

Gdańsk, Wodnika 50

Żenujące! (1) Żenująco niski poziom usług - zero kontaktu telefonicznego, niedostarczanie... Monika Mt - opinia (1) Brak kontaktu ze strony kuriera. Brak informacji na temat gdzie jest moja... Mt tragiczna firma (1) czekam na paczkę ponad tydzień jakaś masakra nikt nic nie wie na infolinii!!!! Kasia
Czas to pojęcie względne! (1) UPS twierdzi, że przyjedzie dzisiaj do 15.00. Później twierdzi, że do 19.00.... pakitopak Prosba o normalność (1) Czekam na paczke 3 tygodnie po czym dowiaduje sie po numerze przewozowym ze... Gdańszczanin Dziadostwo (2) Obsługa klienta w Gdańsku, żenada. Nie można skontaktować się z kurierem gdyż... dandil kłamstwo ma krótkie nogi (2) Jeśli kurier kłamie, że "Odbiorca był niedostępny przy pierwszej próbie... miejski olewanie klientów (1) Olewacie swoich klientów. Ciężko zadzwonić przed dostarczeniem przesyłki i... Krzysztof dno i beznadzieja (2) Brak kontaktu od kuriera -wg infolinii takie procedury ze nie musi , za te... Agnieszka DZIEKUJE KURIEROWI Z UPS (1) ZAMOWILAM BUTY OKAZALY SIE POMIMO DOBREGO WYMIERZENIA ZA DUZE, zrobilam w tym... kasia Najlepsza firma kurierska w Gdańsku (1) Korzystałam z usług tej firmy zarówno na płaszczyźnie biznesowej jak i... Karozinda polecam (1) Kurier doręczający paczki w rejonach ul. Piekarniczej bardzo uprzejmy, we... lola tczew obsluguje cham (2) Mieszkam w tczewie gdzie jezdzi prostak i cham jako kurier. Dostarczajac... zawiedziony Żenada (1) Kurier chamski, szkoda słów, brak kontaktu, wpis o próbie dostarczenia a to... Tomas Kpiny (2) Idea istnienia firm kurierskich jest taka, że powinny one dostarczać... Ola NIE POLECAM!!! Chamski kurier (2) Chamówa i bezczelność ze strony kuriera. Nie polecam .Łaskę robi że dostarcza... Adam ODRADZAM!!! (1) Firma żenada! Rozmowa z BOK to rozmowa jak z automatem. Zero elastyczności.... klient Opinia UPS (1) Nie pierwszy raz korzystam z usług tej firmy kupując online.Przed każdą... Marek Obsluga klienta lezy i kwiczy (1) Jako jedyni chyba nie daja mozliwosci kontaktu z kurierem ! Nie oczekuje nru... Joanna ZDECYDOWANIE NIE POLECAM JEŚLI CHODZI O REJON GDAŃSKA-ORUNI!!! (1) Wysyłam paczki do Anglii przez firmę Blasco Kurier&Transport,która ma... mmmD