UPS Polska

Firmy kurierskie

Gdańsk, Wodnika 50

Czekanie na Godota (1) Od rana czekałam na przesyłkę. Otrzymałam smsa, że kurier mnie nie zastał.... Ewa Makulska Tragedia (1) UPS naj Gorszy kurier jakiego widziałem w Polsce wypisują bzdury... Maciek NAJGORSZY KURIER JAKI ISTNIEJE (1) Totalna olewka klienta. Nie dosyć że drogo, to jeszcze czekalem w domu na... Dariusz
Jedyna która szanuje paczki (3) Jak się komuś nie podoba to że ktoś nie dzwoni dziesięć razy to radzę się... Galaaas XX wiek (1) Ich celem nie jest dostarczenie paczki tylko świadczenie usługi samo w sobie.... Patryk Brak slow (2) Czekalam na paczke ktora miala byc doreczona w ciagu 2 dni. Kurier ani razu... Marzena Tragedia (2) Jak wyżej, kurier tragedia. Mail, że paczka zostanie dostarczona pod koniec... Dominik porażka totalna (1) Firma nierzetelna, kłamie, że dostarczyła towar, nie robiąc tego. Kurier nie... ewa Nie polecam (1) Przy pierwszej próbie doręczenia (oczywiście w środku dnia roboczego) kurier... Stfur Super, polecam (3) Super obsługa, szybkie dostarczenie pomimo szczytu paczkowego (paczka wysłana... Aga nie polecam (1) Najgorsza firma kurierska. Dziś trzy osoby czekały nie wychodząc z domu na... basia Tragedia!!!!!! (1) Czekam na przesyłkę i wyraźnie zaznaczyłam prośbę o telefon od kuriera jak... Agnieszka Firma pseudo kurierska (1) Kurier nie ma obowiązku telefonowania do klientów. Joke! Obsługa na poziomie... Arturo UPS - dostarczenie przesyłki (1) Standard tego kuriera to : nie zast. Klienta przy pr. Doręcz.; paczka zost.... Dan katastrofa (1) kurier wykonał do mnie JEDEN krótki telefon gdy nie mogłam go odebrać, nie... Katarzyna podziękowanie:) (2) Chciałam podziękować panu z info-linij Gdańsk Jak również kurierowi B 04. Po... sara Tragedia (1) Firma kurierska to pomyłka .Kurier nie szuka kontaktu z klientem .Najlepiej... jkwsdziuba Żałosne (1) Gdy wreszcie przebiłem się przez automat to Pani jak się okazało nie była w... wasGij NIE POLECAM (1) Bardzo przykre doświadczenie. Doręczenie paczki do jakiegoś sklepu, zero prób... Katarzyna Kurier - brak szacunku do klienta i wulgarne epitety w jego kierunku (1) Kurier uważa, że adres dostarczenia to chodnik przy jego samochodzie - jak... Klient