UPS Polska

Firmy kurierskie

Gdańsk, Wodnika 50

Nie polecam (1) Brak szacunkowego przedziału czasu dostarczenia przesyłki, brak możliwości... Paulina Robert - opinia (1) Handlowcy i kierownicy porażka proponuje trochę ogłady i szacunku dla klienta. Robert Kurier nawet nie zadzwonił domofonem (1) Paczka od razu przekierowana do punktu odbioru. Telefon? Nie, UPS nie dzwoni.... Michał
Omijac szerokim lukiem! (1) Gdyby ups prowadzil pizzerie, serwowalby niedopieczone sandaly z dna rzeki...... Studio Najgorsza firma kurierska ever (1) Zamówiłam komputer przenośny. Status: przesyłka odebrana. Ale ja jej nie mam,... pa Straszne (1) Unikać wszelkim kosztem. Najgorsza firma kurierska, 0 kontaktu infolinia... Karol Dno i 5 metrów mułu (1) Brak mi słów na taką firmę kurierską. Już Poczta Polska przy nich wypada... Odbiorca z Pruszcza Dostawa kurierska (1) Jest dzień 03.06.19. do końca dnia nie otrzymałem paczki mimo powiadomienia w... kazan Brak możliwości kontaktu z kurierem (1) Brak możliwości kontaktu z kurierem. W każdej innej firmie z jaką miałem... K. P Nie doręczyli paczki (1) Nie dostarczyli mi paczki, 3 dni pod rząd byłem w domu i ani razu nikt do... Kacper Mosty-Kosakowo (1) Po przeczytaniu negatywnych opinii byłam lekko przerażona ale oczekiwanie na... A.R. Nigdy więcej (1) Kiedy kurier poprosił o zapłatę za paczkę (ponad 120zl) dałam cały banknot... Kam.g Pseudo firma (1) Jeszcze się mi nie zdarzyło żeby dostarczyli przesyłkę na czas lub w ogóle... Mariusz Nie polecam. (1) Beznadziejna firma kurierska. kurier zamówiony przez stronę internetową,... Meg Nie powinni się nazywać kurierem (1) Jakbym chciała łazić po paczki to bym zamawiała pocztę. Akurat nie miałam... Dagmara UPS zgubił paczkę za 3500 EUR. (1) Po prawie miesiącu użerania się z tą firmą mam dość. Miesiąc mojej pracy... Jan Chodkiewicz obsługa kurierska (1) arogancja i brak poszanowania pracy . poniższe opinie są też negatywne a... Ewa DNO (1) najgorszy kurier na świecie. Nie polecam. odradzam. Same złe doświadczenia. mateusz Katastrofa (1) NIE POLECAM!!!!!!! Zero kontaktu z kurierem, zero awizo, jest to firma ktora... KRECIK brak profesjonalizmu! (1) żenada! kurier mając telefon nie potrafi dostarczyć paczki. stojąc przy... Anita