UPS Polska

Firmy kurierskie

Gdańsk, Wodnika 50

brak profesjonalizmu! (1) żenada! kurier mając telefon nie potrafi dostarczyć paczki. stojąc przy... Anita POLECAM (1) Zdecydowanie polecam tego przewodnika, nie ma się do czego przyczepić prócz... Tom-asz doręczenie (1) Jestem w domu a kurier nie potrafi zadzwonić pod właściwy numer w bloku,jako... Hugo
najgorsza firma kurierska (2) z takim "sz..." nie spotkałem się jeszcze nigdy, żenada,... Bogdan Nowicki Najgorsza firma kurierska (1) Kurier w Gdyni (ul. Abrahama) to jakas parodia. Po raz kolejny polecial sobie... Klaudia Nigdy więcej UPS (1) Przewidywany czas doręczenia paczki: w teorii 1 dzień w praktyce 5 dni. Brak... czekamdodziś Jakaś kpina (1) W dniu, w którym miała zostać dostarczona przesyłka o 16:40 otrzymałem... karolcio Najgorsza firma (1) Nie ma gorszej firmy kurierskiej tyle w temacie. A obsługe na Osowej można... Klient zmuszony skorzystać (odbi Żenada (1) brak kontaktu telefonicznego z kurierem, jedynie poprzez żałosną stronę... Artur Żart (1) Mieszkam niedaleko ich siedziby w Gdańsku na Osowej. Kurier dzwoni, pyta, czy... Piotr UPS (1) Jestem niezadowolony z obsługi UPS. Zero kontaktu od kuriera. Zero możliwości... Paweł Kompletne dno (1) Zero telefonu od kuriera że będzie ( nikt inny nie ma z tym problemu ) ,... Rafał nieprzyjemna obsługa (1) Strona jest mało funkcjonalna, zamawianie prze stronę jest nieintuicyjne,... Ewa Drogi i wyjątkowo kiepski kurier (1) Nie korzystam z usług UPS bo jest po prostu za drogi w stosunku do... Michał Kurier UPS nawet nie próbował dostarczyć paczki (2) Dostawa może i jest szybka, ale co z tego, skoro trzeba wybrać się po paczkę... Gosia Najgorsza firma (1) Leniwi kurierzy, nie chce im się dostarczać paczek, tylko wpisują że nie... Sławek B. Awizo - niespodzianka i błędna mapka (1) Zero informacji o przewidywanym terminie dostarczenia przesyłki, zero... Joanna Najgorszy kurier... (2) Nie ma gorszego kuriera. ZERO powiadomienia o przesyłce, wszyscy w domu a tu... Ewa Dno! (1) Ta "firma" to totalna pomyłka, a kurier który odpowiada za dostarczenie... Kamil 1/5 (1) Brak słów! Zero powiadomień, do dziś nie wiedziałam gdzie jest moja paczka, a... Karolina