UPS Polska

Firmy kurierskie

Gdańsk, Wodnika 50

POLECAM (1) Zdecydowanie polecam tego przewodnika, nie ma się do czego przyczepić prócz... Tom-asz doręczenie (1) Jestem w domu a kurier nie potrafi zadzwonić pod właściwy numer w bloku,jako... Hugo najgorsza firma kurierska (2) z takim "sz..." nie spotkałem się jeszcze nigdy, żenada,... Bogdan Nowicki
Najgorsza firma kurierska (1) Kurier w Gdyni (ul. Abrahama) to jakas parodia. Po raz kolejny polecial sobie... Klaudia Nigdy więcej UPS (1) Przewidywany czas doręczenia paczki: w teorii 1 dzień w praktyce 5 dni. Brak... czekamdodziś Jakaś kpina (1) W dniu, w którym miała zostać dostarczona przesyłka o 16:40 otrzymałem... karolcio Najgorsza firma (1) Nie ma gorszej firmy kurierskiej tyle w temacie. A obsługe na Osowej można... Klient zmuszony skorzystać (odbi Żenada (1) brak kontaktu telefonicznego z kurierem, jedynie poprzez żałosną stronę... Artur Żart (1) Mieszkam niedaleko ich siedziby w Gdańsku na Osowej. Kurier dzwoni, pyta, czy... Piotr UPS (1) Jestem niezadowolony z obsługi UPS. Zero kontaktu od kuriera. Zero możliwości... Paweł Kompletne dno (1) Zero telefonu od kuriera że będzie ( nikt inny nie ma z tym problemu ) ,... Rafał nieprzyjemna obsługa (1) Strona jest mało funkcjonalna, zamawianie prze stronę jest nieintuicyjne,... Ewa Drogi i wyjątkowo kiepski kurier (1) Nie korzystam z usług UPS bo jest po prostu za drogi w stosunku do... Michał Kurier UPS nawet nie próbował dostarczyć paczki (2) Dostawa może i jest szybka, ale co z tego, skoro trzeba wybrać się po paczkę... Gosia Najgorsza firma (1) Leniwi kurierzy, nie chce im się dostarczać paczek, tylko wpisują że nie... Sławek B. Awizo - niespodzianka i błędna mapka (1) Zero informacji o przewidywanym terminie dostarczenia przesyłki, zero... Joanna Najgorszy kurier... (2) Nie ma gorszego kuriera. ZERO powiadomienia o przesyłce, wszyscy w domu a tu... Ewa Dno! (1) Ta "firma" to totalna pomyłka, a kurier który odpowiada za dostarczenie... Kamil 1/5 (1) Brak słów! Zero powiadomień, do dziś nie wiedziałam gdzie jest moja paczka, a... Karolina Beznadzieja (1) UPS na pewno nie zajmuje się dostarczaniem przesyłek. Czekam na kuriera w... MM