UPS Polska

Firmy kurierskie

Gdańsk, Wodnika 50

Bina - ocena (1) Najgorsza firma kurierska! Czekam na paczkę , prace z domu a kurier nie... Bina Lukasz - ocena (1) Brak kontaktu paczka idzie ponad tydzien Lukasz Andrei Rahalski - ocena (1) Na stronie firmy brakuje informacji o dokumentach potrzebnych do wysyłki poza... Andrei Rahalski
Hanna - ocena (1) Usługa kurierska jest po prostu okropna. Paczka wróciła, nie było mnie w... Hanna Przedsiąbiorca - ocena (1) Potwierdzam inne negatywne opinie. Unikać jak ognia - kurierzy, nie... Przedsiąbiorca Adam - ocena (1) Staram się unikać zakupów gdzie dostawa jest za pomocą tego kuriera jak... Adam kuba - ocena (1) Człowiek pracuje z domu, a tu 3 niedostarczenia. Ktoś to powinien zgłosić do... kuba Piotr - ocena (1) Jestem szczerze zażenowany, że firma zapewniająca tak tragiczną jakość usług... Piotr Gd - opinia (1) Tragedia, kurier notorycznie wozi przesyłki do punktu odbioru zamiast... Gd shs - opinia (1) Pierwszy raz spotkałem się z wulgarnym kurierem. Brak szacunku, brak pomocy,... shs Grażyna - opinia (1) Najgorsza firma kurierska, z jaką miałam do czynienia Dwa dni czekałam na... Grażyna Kasia - opinia (1) Tragedia.....Kurier twierdzi że był...a nie był wcale i oddał paczkę.Porażka... Kasia Beata Glica - opinia (1) Niestety jak wyżej nie ma kontaktu, że dostarczą paczkę lub telefonu. 3 razy... Beata Glica Najsłabsza słabość (2) Nie zwykłam wystawiać opinii firmom w internecie, ale kiedy człowiek siedzi... M. eK - opinia (1) Infolinia to fikcja. Nie istnieje. Kurier nie zadzwonił w związku z... eK ssssssss - opinia (1) danego dnia, którego miała być paczka nikt się nie odezwał. następnego dnia... ssssssss Tomasz - opinia (1) Najwieksze syf jesli chodzi o firmy kuerierskie. Inpost ma powiadomienia co... Tomasz Wojtek - opinia (1) Pierwszy raz spotykam sie ze kurier nie dzwoni przed przyjazdem. Misialem... Wojtek Aleksandra - opinia (1) Po 1,5 godziny od rzekomej próby dostarczenia paczki - SMS z informacją, że... Aleksandra Niezadowolony klient - opinia (1) Firma niekompetentna od dwóch tygodni czekam na przesyłkę która miała dotrzeć... Niezadowolony klient