Wojtek - ocena (1) Szybko i olidnie, usługa wykonana profesjonalnie polecam Wojtek Piotr Lejman - ocena (1) Wysoki poziom profesjonalizmu. Moja stara, rosyjska lornetka, która była w... Piotr Lejman Sławek - ocena (1) Miejsce bardzo potrzebne w każdym mieście. Profesjonalna usługa i obsługa.... Sławek
Krzysiek - ocena (1) Prawdziwy mistrz! Z pełnym zaangażowaniem zabiera się do napraw, na bieżąco... Krzysiek Andrzej Podwysocki - ocena (1) Wysłałem do Pana Stefana Leszczyńskiego lornetkę Steiner Navigator Pro.... Andrzej Podwysocki EwaP - ocena (1) Dobrze, że jest miejsce, które jest alternatywą dla zestawienia zwierzaka po... EwaP Agnieszka Baginska - ocena (1) 1000 puktow ,mega madry doswiadczony Behawiorysta , Zawsze ma dobre Rady i... Agnieszka Baginska WeronikaSypinska - ocena (1) Praca wykonana w ciągu jednego dnia bez najmniejszego problemu. Sprawnie i... WeronikaSypinska WeronikaSypinska - ocena (1) Bardzo szybka i owocna współpraca, jestem bardzo zadowolona! Polecam! WeronikaSypinska Katarzyna - ocena (1) Obsługa bardzo profesjonalna. Wiedzą co robią i są bardzo pomocni. Katarzyna Arek - ocena (1) Bardzo profesjonalny serwis, dużo empatii, polecam wszystkim Arek Adrianna - ocena (1) Są chwile nieukojone, gdy szukamy miejsca i ludzi, którzy nam pomogą przeżyć... Adrianna Łukasz i Weronika - opinia (1) Jakość usług na najwyższym poziomie - dziękujemy za obsługę kelnerską naszego... Łukasz i Weronika Andrzej Petryna - opinia (1) profesjonalnie wykonane czyszczenie i uszczelnienie lunety Kowa, obraz jak w... Andrzej Petryna Agnieszka - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa przyjęcia komunijnego. Serdecznie polecamy ! Agnieszka Klaudia - opinia (1) Firma obsługiwała nasze wesele. Przesympatyczni, uśmiechnięci i profesjonalni... Klaudia Magda B. - opinia (1) Wlasnie pozegnalismy nasza kochana labradorke ""Fione" po 13 latach bycia... Magda B. Marta - opinia (1) Ekipa pełna profesjonalizmu, wykonawstwo na najwyższym poziomie. Marta Bernadeta - opinia (2) w lutym 2022 po 19 latach musiałam niestety pożegnać moją ukochaną Mili... Bernadeta Wioleta - opinia (1) Polecam serdecznie - bardzo dokładny, szybki i dobre ceny. Wioleta