Ilona - opinia (1) Bardzo polecam, szybkie terminy, profesjonalna obsługa. Ilona Kamila - opinia (1) Pełen profesjonalizm i szybka realizacja Polecam! Kamila MR - opinia (1) Praca p. Piotra na wysokim poziomie, szybko, sprawnie i porządnie. Dobry... MR
Barbara - opinia (1) Zdecydowanie polecam pana Piotra! Prace ziemne wykonane terminowo, super... Barbara Sylwia Iwanowska - opinia (1) Dokładnie miesiąc temu pożegnałam mojego pupilabył dla mnie kimś więcej niż... Sylwia Iwanowska Piotr - opinia (1) Bardzo profesjonalna i wyrozumiala obsluga. Dzieki ich pomocy udalo sie nam... Piotr użytkownikzsopotu - opinia (1) punktualnie jak nikt, sprawnie. Przemiła obsługa. Zastrzeżeń: brak. użytkownikzsopotu Piotr - opinia (1) Polecam szybko sprawnie i efektownie Piotr Ewa - opinia (1) W maju 2020 roku pożegnaliśmy naszego Kacperka, korzystając z usług "Na... Ewa Jacek Szefler - opinia (1) Bardzo dobry punkt cmentarza z uwagi na odległość od mista i hałasu obsługa... Jacek Szefler Jarek - opinia (1) Świetny Mikołaj, Super organizacja, dopięte na ostatni guzik. Polecam wszystkim Jarek Wojtek - opinia (2) Witam. Chcialem się podzielic ocena wizyty mikołaja. Wszystko pieknie opisane... Wojtek Ola - opinia (1) Mikołaj był super!!!!! Z jego wizyty byliśmy bardzo zadowoleni od małych... Ola Karolina F. - opinia (1) Gdy pożegnaliśmy naszego owczarka, po powrocie do domu oboje z mężem... Karolina F. Darek - opinia (1) Super obsługa a to ważne w tak trudnym czasie kiedy odchodzi nasz ukochany... Darek Kasia i Darek - opinia (1) Bardzo sie cieszymy , że jest takie miejsce w Gdańsku .Można godnie pożegnac... Kasia i Darek Ewa - opinia (1) Przyszedl czas na pozegnanie mojego drugiego psa. Smierc przyszla... Ewa roman - opinia (1) super że takie coś istnieje w gdańsku.w zeszłym roku w lutym odeszla na sza... roman Piekne miejsce na pozegnanie (2) Firma odebrala mojego ukochanego psa z kliniki. Przed kremacja moglam... Ewa Ania - opinia (2) Wspaniałe miejsce.Mojego pieska mam w urnie w domku.Bardzo profesjonalne i... Ania