Jan - ocena (1) potrzebne miejsce, szanujmy swoje zwierzaki i stwórzmy im godny pochówek Jan Zofia - ocena (1) polecam, miejsce potrzebne i to bardzo :( Zofia Kacper - ocena (1) Miejsce, które jest bardzo potrzebne. Jechaliśmy tutaj ponad 40 km żeby... Kacper
Andrzej - ocena (1) W tym miejscu pożegnaliśmy się z z naszym małym Bohaterem który miał wielkie... Andrzej Julia - ocena (1) Nasze dwa pieski są tutaj :( zostały skremowane, ale na szczęście nie... Julia Kris79 - ocena (1) Czlowiek legenda z ogromna wiedza lornetka Baigish skolimowana idealnie... Kris79 Wojciech B - ocena (1) mamy tutaj pochowane dwa owczarki. Dobrze że są tutaj a nie gdzieś za domem w... Wojciech B Gaja - ocena (1) polecam!! Bardzo potrzebne miejsce. Gaja Aleksandra - ocena (1) polecam. Wsparcie, szacunek i empatia podczas pożegnania z ukochanym pieskiem :( Aleksandra Wojciech - ocena (1) Ten podmiot to jeden wielki dramat. Zdecydowanie lepiej wybrać inne pobliskie... Wojciech Cezary - ocena (1) dwa dni pożegnałem mojego owczarka niemieckiego :( na szczęście został tutaj... Cezary Julia - ocena (1) zgadzam się, jak można zakopać psa lub innego zwierzaka w ogródku??!!! Gdzie... Julia Kamila - ocena (1) Serdecznie polecam usługi państwa i dziękuję za taki szacunek dla mojego... Kamila Karol - ocena (1) mamy tutaj pochowane dwa yorki. dobrze że jest takie miejsce Karol P. Kaczmarek - ocena (1) również wystawiam najwyższą ocenę dla ZawszeRazem P. Kaczmarek Joanna - ocena (1) Uważam że zwierzętom również należy się godny pochówek. Sama mam tutaj... Joanna Anna - ocena (1) polecam serdecznie Anna Sebastian - ocena (1) Bardzo dobrze że jest takie miejsce tutaj w mieście. Mam u nich już dwa moje... Sebastian Mateusz - ocena (1) Polecam!! wsparcie i szacunek , pełen profesjonalizm Mateusz Piotr - ocena (1) Pożegnaliśmy naszego owczarka niemieckiego dokładnie tydzień temu :( straszne... Piotr