Janusz - ocena (1) Niespodziewany efekt brawo Janusz Agnieszka - ocena (1) Polecam. Fachowe wykonanie Agnieszka Pablo - ocena (1) Mega robota polecam Pablo
Anna - ocena (1) Jestem pod wrażeniem perfekcyjnej pracy. Nie widać śladów kolizji. Można... Anna Adrian - ocena (1) Bardzo solidnie i rzetelnie Adrian Gdański bursztynek - ocena (1) Zderzak jak nowy i jeszcze przygotowany pod malowanie. Rewelacja i cena ok... Gdański bursztynek Darek - ocena (1) Byłem chyba jednym z pierwszych klientów po reaktywacji firmy. Pamietam ja... Darek Mario - ocena (1) Z pełną odpowiedzialnością mogę polecić zakład Diafragma,solidne i rzetelne... Mario Julia - ocena (2) zgadzam się, jak można zakopać psa lub innego zwierzaka w ogródku??!!! Gdzie... Julia Bogumila - ocena (1) Super profesjonalna i szybka naprawa lornetki Bardzo polecam .Potrafi dorobić... Bogumila Dariusz Urbaniak - ocena (1) Nie polecam tego miejsca.Dzisiaj tj 31 maj godz.13.Kremacja indywidualna.Pan... Dariusz Urbaniak Jan - ocena (1) potrzebne miejsce, szanujmy swoje zwierzaki i stwórzmy im godny pochówek Jan Zofia - ocena (1) polecam, miejsce potrzebne i to bardzo :( Zofia Kacper - ocena (1) Miejsce, które jest bardzo potrzebne. Jechaliśmy tutaj ponad 40 km żeby... Kacper Andrzej - ocena (1) W tym miejscu pożegnaliśmy się z z naszym małym Bohaterem który miał wielkie... Andrzej Julia - ocena (1) Nasze dwa pieski są tutaj :( zostały skremowane, ale na szczęście nie... Julia Kris79 - ocena (1) Czlowiek legenda z ogromna wiedza lornetka Baigish skolimowana idealnie... Kris79 Wojciech B - ocena (1) mamy tutaj pochowane dwa owczarki. Dobrze że są tutaj a nie gdzieś za domem w... Wojciech B Gaja - ocena (1) polecam!! Bardzo potrzebne miejsce. Gaja Aleksandra - ocena (1) polecam. Wsparcie, szacunek i empatia podczas pożegnania z ukochanym pieskiem :( Aleksandra