Jarek - opinia (1) Świetny Mikołaj, Super organizacja, dopięte na ostatni guzik. Polecam wszystkim Jarek Wojtek - opinia (2) Witam. Chcialem się podzielic ocena wizyty mikołaja. Wszystko pieknie opisane... Wojtek Ola - opinia (1) Mikołaj był super!!!!! Z jego wizyty byliśmy bardzo zadowoleni od małych... Ola
Karolina F. - opinia (1) Gdy pożegnaliśmy naszego owczarka, po powrocie do domu oboje z mężem... Karolina F. Darek - opinia (1) Super obsługa a to ważne w tak trudnym czasie kiedy odchodzi nasz ukochany... Darek Kasia i Darek - opinia (1) Bardzo sie cieszymy , że jest takie miejsce w Gdańsku .Można godnie pożegnac... Kasia i Darek Ewa - opinia (1) Przyszedl czas na pozegnanie mojego drugiego psa. Smierc przyszla... Ewa roman - opinia (1) super że takie coś istnieje w gdańsku.w zeszłym roku w lutym odeszla na sza... roman Piekne miejsce na pozegnanie (2) Firma odebrala mojego ukochanego psa z kliniki. Przed kremacja moglam... Ewa Ania - opinia (2) Wspaniałe miejsce.Mojego pieska mam w urnie w domku.Bardzo profesjonalne i... Ania Jolanta - opinia (2) Firma uczciwa a to najważniejsza kwestia. Pracownicy... Jolanta przelew na Litwę (1) Wszystko idealnie! Foks Najmilsza obsługa klienta :) (2) Potrzebowałem zrobić ekspresowo przelew z Polski do Anglii i dali radę. I to... Tomek Super Szybkie transfery z Irlandii (1) Używam tej firmy i wysyłam pieniądze co miesiąc do rodziców w Polsce. Łatwa... Julia Świetna firma! (1) Jeśli ktoś potrzebuje wysłać pieniądze za granicę najlepsza oferta jaką... Feliks najlepiej (1) dzieki ;) komp jak nowy, wszystko gra i buczy jak powinno dziekuje tez w... Kamil Podziękowania (1) Podziękowania za super pracę! Junior Polecam z całego serca :)))) (1) Wszystko EXTRA !!! Będę korzystać ,gdy tylko pojawią się problemy :)... Aniela Świetna robota! (1) Świetna obsługa, fachowa pomoc, bardzo tanio! Nic dodać, nic ująć. Dziękuję -... Janina Pięć na Pięć! (1) Jak w temacie! Nic dodać nic ująć, pełna fachowość! Super ceny nijak mające... Radi