Jolanta - opinia (2) Firma uczciwa a to najważniejsza kwestia. Pracownicy... Jolanta przelew na Litwę (1) Wszystko idealnie! Foks Najmilsza obsługa klienta :) (2) Potrzebowałem zrobić ekspresowo przelew z Polski do Anglii i dali radę. I to... Tomek
Super Szybkie transfery z Irlandii (1) Używam tej firmy i wysyłam pieniądze co miesiąc do rodziców w Polsce. Łatwa... Julia Świetna firma! (1) Jeśli ktoś potrzebuje wysłać pieniądze za granicę najlepsza oferta jaką... Feliks najlepiej (1) dzieki ;) komp jak nowy, wszystko gra i buczy jak powinno dziekuje tez w... Kamil Podziękowania (1) Podziękowania za super pracę! Junior Polecam z całego serca :)))) (1) Wszystko EXTRA !!! Będę korzystać ,gdy tylko pojawią się problemy :)... Aniela Świetna robota! (1) Świetna obsługa, fachowa pomoc, bardzo tanio! Nic dodać, nic ująć. Dziękuję -... Janina Pięć na Pięć! (1) Jak w temacie! Nic dodać nic ująć, pełna fachowość! Super ceny nijak mające... Radi JOLICZEK (1) Super pomysł ! Super obsługa ! Super idea ! Super Ludzie ! JM Polecam (1) Profesjonalne i godne pożegnanie pupila. Bardzo taktowna obsługa. Spokojne i... Ewa Polecam (1) Skorzystałem swego czasu z usług tej firmy. Są bardzo pomocni i rzeczowi, a... Marcel Ilona Gnacinska - opinia (1) Polecam prawdziwym przyjaciolom zwierzat. Firma umozliwia godne pozegnanie z... Ilona Gnacinska Spawanie pontonu (1) Wszystkim którym przydarzy się przedziurawienie pontonu, materaca itp. Gorąco... Mariusz Szybko, sprawnie, tanio i solidnie (1) Naprawiałem przedziurawiony materac - dziura przy zgrzewie, bez szans na... Piotr Polecam allegrowicza (1) Miałem do zrobienia obliczenia do pracy doktorskiej. Wszystko co zrobił Pan... Driss Profesjonalnie! (1) U "Plastusia" naprawiałem kurtkę skórzaną. Bałem się, że dziury nie będzie... Patryk tak trzymać polecam (1) Na piątkę polecam tę firmę zadowolony Rewelacja (1) Niezwykle mili ludzie, szybka fachowa naprawa za małe pieniądze. Polecam Jasiu