roman - opinia (1) super że takie coś istnieje w gdańsku.w zeszłym roku w lutym odeszla na sza... roman Piekne miejsce na pozegnanie (2) Firma odebrala mojego ukochanego psa z kliniki. Przed kremacja moglam... Ewa Ania - opinia (2) Wspaniałe miejsce.Mojego pieska mam w urnie w domku.Bardzo profesjonalne i... Ania
Jolanta - opinia (2) Firma uczciwa a to najważniejsza kwestia. Pracownicy... Jolanta przelew na Litwę (1) Wszystko idealnie! Foks Najmilsza obsługa klienta :) (2) Potrzebowałem zrobić ekspresowo przelew z Polski do Anglii i dali radę. I to... Tomek Super Szybkie transfery z Irlandii (1) Używam tej firmy i wysyłam pieniądze co miesiąc do rodziców w Polsce. Łatwa... Julia Świetna firma! (1) Jeśli ktoś potrzebuje wysłać pieniądze za granicę najlepsza oferta jaką... Feliks najlepiej (1) dzieki ;) komp jak nowy, wszystko gra i buczy jak powinno dziekuje tez w... Kamil Podziękowania (1) Podziękowania za super pracę! Junior Polecam z całego serca :)))) (1) Wszystko EXTRA !!! Będę korzystać ,gdy tylko pojawią się problemy :)... Aniela Świetna robota! (1) Świetna obsługa, fachowa pomoc, bardzo tanio! Nic dodać, nic ująć. Dziękuję -... Janina Pięć na Pięć! (1) Jak w temacie! Nic dodać nic ująć, pełna fachowość! Super ceny nijak mające... Radi JOLICZEK (1) Super pomysł ! Super obsługa ! Super idea ! Super Ludzie ! JM Polecam (1) Profesjonalne i godne pożegnanie pupila. Bardzo taktowna obsługa. Spokojne i... Ewa Polecam (1) Skorzystałem swego czasu z usług tej firmy. Są bardzo pomocni i rzeczowi, a... Marcel Ilona Gnacinska - opinia (1) Polecam prawdziwym przyjaciolom zwierzat. Firma umozliwia godne pozegnanie z... Ilona Gnacinska Spawanie pontonu (1) Wszystkim którym przydarzy się przedziurawienie pontonu, materaca itp. Gorąco... Mariusz Szybko, sprawnie, tanio i solidnie (1) Naprawiałem przedziurawiony materac - dziura przy zgrzewie, bez szans na... Piotr Polecam allegrowicza (1) Miałem do zrobienia obliczenia do pracy doktorskiej. Wszystko co zrobił Pan... Driss