ponton (1) naprawiłem uszkodzony gwozdziem ponton z pcv jestem bardzo zadowolony z... Waldemar bzdura (1) Pomysl fajny, biznesowo nieoplacalne ale skoro chcieli to robic to trzeba... klient marcin - opinia (1) Firma odmówiła badania w centrum gdańska ok 13 bo ponocsą jeszcze niezbyt... marcin
Warto było (1) Całe szczęście, że kolega polecił mi ten zakład - już chciałem kupować nową... Andrzej Przechowanie mebli podczas remontu (1) Znajomy polecił mi przechowalnię, bo sam podczas budowy domu przechowywał u... Monika Zakład godny polecenia (1) Mój prawie nowy płaszcz wskutek nieuwagi został rozdarty na długości około... Adam Solidnie i tanio (1) Miałam paskudnie rozdartą kurtkę skórzaną (bliskie spotkanie z gałęzią w... Asia PEŁEN PROFESJONALIZM I SPRAWNI W DZIAŁANIU (1) Uratowali mi skórę przed powrotem żony do domu, w 12 godzin wymalowali ściany... Karol Juziak Super Firma (1) Bardzo solidne wykonanie produktu, bardzo szybki czas realizacji, obsługa na... Wojciech Najlepszy punkt dorabiania kluczy w Gdańsku (1) Jeśli masz kłopoty z dorobieniem klucza w Gdańsku (w Manhattanie próbowałeś... Anka FACHOWCY (1) polecam, świetnie doradzili, fachowo i szybko zamontowali, Gocha31E Profesjonalna oprawa obrazów (1) Profesjonalna oprawa obrazów Bardzo polecam ten zakład... Tyna Wielki plus! (1) Pan Marek to świetny fachowiec, w dodatku z doświadczeniem empirycznym w grze... j_b Fachowiec w każdym calu !!! Takich rzemieślników nam brakuje. (1) Wielokrotnie korzystałem z usług Pana Rafała Jakimowicza. Oprawił mi już... lisek bardzo polecam!!! (1) Wszystkim, którzy w wielkim dniu nie chcą niepokoić się o dekoracje ślubne... Monika