Park Migowo (1) Miał być park a wkroczyło budownictwo wysokościowe dzieje się to ul.... Jerzy dom czy mieszkanie??? (432) zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy... gosia1234 Przeprowadzka - jaką firmę polecacie? (63) Hej! Jaka firmę przeprowadzkową polecacie?? Za dwa tygodnie mnie to... Aga
Przeprowadzki - możecie kogoś polecić? (82) Jak w temacie - szukam sprawdzonej firmy, która pomoże w przeprowadzce :)... AgusiaGda Przeprowadzki (9) Jeśli nie macie skąd wziąć kartonowych pudeł do przeprowadzki to polecam... Maja Transport, przeprowadzki (39) https://ogloszenia.trojmiasto.pl/transport-przeprowadzki/transport-przeprowad... user_13769296585 Budowa mojego domu może się komuś przyda (5) . dom stoi i bardzo przydała mi się biała lista, więc spłacam dług. Kilka... alter2000 Mycie dachów, czyszczenie łupków (1) Mycie dachów, czyszczenie łupków Czy myślałeś o czyszczeniu dachu? Być... Tony11 tani notariusz (42) Wkrótce będę załatwiać notariusza i związane z tym formalności przy zakupie... aga ogród (13) Cześć, wiecie jak zadbać o ogród przed zimą? Widziałem na stronie... Winfryd63242 Przeprowadzka do UK - szukam firmy do przeprowadzki (5) Czy macie jakąś sprawdzoną firmę lub prywatną osobę ,która zajmuję się... aga8211 Fotowoltaika (59) Jestem zainteresowany montazem paneli fotowoltaicznych w Gdyni na domu... olek Ciągnik rolniczy (3) Witam, są tutaj osoby, które kupowały niedawno ciągniki rolnicze? Zastanawiam... Dawid20765 Przeprowadzki kto i za ile Wejherowo (5) Witam, poszukuję ekipy do przeprowadzki Wejherowo - Wejherowo proszę o... Ona Jak zabezpieczy meble do przeprowadzki? (5) Przeprowadzka to często stresujące wydarzenie, które wymaga odpowiedniego... frogstrans Meble biurowe na zamówienie - najlepsza firma? (21) Hej, szukam firmy z Trójmiasta, która zajmuje się produkcją mebli na... Karolina ELEWaCJA DOMU - macie kogoś poleconego? (11) Dziewczyny szukam sprawdzonej firmy do elewacji domu, uczciwej i za rozsądne... Karolinka29 Houseso (2) Jeżeli ktoś chce z nimi budować to proszę o kontakt na priv. Facebook Jurek... architekt wnętrz - polecane osoby (17) Jeżeli korzystaliście z usług architekta wnętrz to poproszę o wpisanie osoby,... Darek Altanki, domki na narzędzia, ogrodowe - skąd zamówić? (16) Witajcie drodzy sąsiedzi ;-) Mam gorącą prośbę. Czy ktoś z Was mógłby... Aga