Rysunek/obraz/na ścianę (1) Witam, zlecę wykonanie ołówkiem/węglem trzech osobnych rysunków ale... Galvo Firma godna polecenia wymiana okien (5) Zależy mi na szybkiej, dobrej ekipie z Gdańska Farida zlecę wykonanie schodów (3) Witam. Zlecę wykonanie schodów ażurowych drewanianych w kształcie litery L do... Sylwia
Poszukiwany kafelkarz do łazienki (2) Mam do zrobienia łazienkę ok 3,6m2 na przymorzu. Szukam kafelkarza z... BeginEnd Zlecę montaż grzejnika Terma AERO V (3) Zlecę montaż grzejnika Terma AERO V 1800x325 proszę o oferty ze wstępną... LG piec gazowy dwufunkcyjny (3) Witam, Szukam kogos kto zajmuję się podłączaniem piecy gazowych. Chodzi o... cinu Żaluzje drewniane solidna firma kogo polecacie (3) Witam, szukam j.w. mamka Zlecę remont mieszkania Gdynie Wzgórze Św Maksymiliana (1) Witam szukam ekipy remontowej do przeprowadzenia generalnego remontu(drzwi i... mariuszx1984@gmail.com Zabudowa pralki w łazience (1) Czy może mi ktoś polecić osobę do wykonania mebli łazienkowych ( chodzi mi o... Sylwia kto zna solidnego,dobrego i sprawdzonego do polożenia kostki? (11) jw. sylwek automatyka / brama przesuwana - kogo polecacie (1) witam, Mam plan zainstalować napęd do istniejącej bramy przesuwnej w... ok szukam instalatora płyty indukcyjnej i piekarnika (8) poproszę o namiary :) Madziulka Szukam firmy która wypierze dywan na terenie swojej firmy (1) Witam, Orientujecie się czy w trójmieście jest firma która zabiera... Madzik JAN KREFTA ZAKŁAD OGÓLNOBUDOWLANY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MOSTY (17) CO WIECIE NA TEMAT TEGO WYKONAWCY??????????? ,... Hydraulik (1) Witam, poszukuje hydraulika z Banina lub okolic do odepchania rury... Sąsiadka Kafelkarz (4) Witam, Potrzebuje kafelkarza z Banina do drobnych prac wykończeniowych... Aga sprawdzony fachowiec od naprawy pralek (3) Witam! Poszukuje sprawdzonego fachowca od naprawy programatora w pralce.... wiewioreczka1488 Dobry ogrodnik, firma:) (12) Hej poszukuję osoby, firmy do opieki nad zielenią na tarasie. Trochę tego... arisa6 telewizja kablowa tanio, korzystnie - Przymorze (5) może być analogowa. Możecie coś polecić? Miranda kafelkarz (21) zna ktoś dobrego kafelkarza? xse