PROJEKT INDYWIDUALNY (2) Zlecę wykonanie kompletnego projektu indywidualnego domu z użytkowym... A. Remont mieszkania w Sopocie (8) Potrzebuje firmę do remontu mieszkania w górnym Sopocie. Pierwszy etap... Pawel Poszukiwany architekt do adaptacji i zmian w projekcie domu Gd (2) Polecie mi prosze kto ma dobre doswiadczenie i korzystał lub słyszał o... Balbina Ż
radca prawny-nieruchomości (2) znacie dobrego radce prawnego, który doradzi mi w problemach z developerem?... Surin Poszukuję solidnej i rzetelnej firmy zajmującej się wykończeniami wnętrz, kogo możecie polecić? (25) Kogo możecie polecić? Ramon Stół i krzesła (7) Poszukuje stolarza ktory zrobi zestaw do salonu ANIA wykończenie pod klucz (40) Witam 30.05.2011 odbieram mieszkanie w stanie deweloperskim 56,6 m2 poszukuję... ssprezynka Naprawa pralki (1) Czy ktoś może polecić mi fachowca z Gdyni który naprawia pralki ? z góry... MONIKA Wykonanie Garderoby (2) Witam, Wraz z żoną zaczynamy remont mieszkania. Między aneksem kuchennym, a... Kamil Wymiana okien (11) Jaka firmę polecacie? Jaki jest koszt wymiany okna o wymiarach 2200x1450? Czy... remoncik Remont Łazienki (7) Witam Poszukuje doświadczonej osoby do zaprojektowania i wykonania remontu... My name... koszt instalacji gazowej (6) Czy może mi ktoś podać koszt wykonania przyłącza gazowego 1. wszelkie... mieszkanka bojana szukam malarza (6) Witam Musze odswiezyc mieszkanie. Poszukuje dobrego malarza. Ile teraz biora... bluagnes Poszukuję stolarza ,który wykona na zamówienie szafę/zabudowę (1) Witam Poszukuje kogoś kto wykona według mojego projektu szafę do sypialni.... anielkowamama Projekt łazienka + kuchnia (1) Witam Potrzebuję projektu łazienki oraz kuchni zależy mi jedynie na... Morales szklana balustrada (1) poszukuję szklarza, który zrobiłby szklaną balustradę do wiszących... Wojtek Proszę podajcie jakieś namiary na elektryka (10) j.wyżej, szukam sprawdzonego elektryka, jestem z Chełmu. dziękuję za... Mamuśka1 polećcie fachowca do polakierowania podłogi z desek (1) hej, szukam sprawdzonego fachowca do polakierowania zabejcowanych na biało... user_137693571692 Zlecę wykonanie wylewki betonowej 45m kw. (4) Witam. Jak w temacie. Mam do wylania posadzkę około 45m kw. Potrzebne jest... S. Szukam szklarza (1) Czy ktoś sie orientuje gdzie jak najbliżej Karczemek mozna znależć szklarza -... jaga19