Opinie o firmie (1) Poszukuję opinii o firmie zajmującej sie projektowaniem i budowaniem hal... czarnecki kabina prysznicowa szkło lub ścianki szklane (1) Czy ktoś z Państwa może polecić speca od kabin szklanych ? Mam bardzo małą... kimik Brukarz, podwórko, kostka brukowa (2) Czy mozecie polecic SOLIDNA firme, ktora uporzadkuje podworko i ulozy kostke... szukam brukarza
wygłuszenie podłogi w bloku (3) witam. czy na terenie trójmiasta (najchętniej gdańsk) działa firma zajmująca... pixeloza Meble kuchenne salon czy stolarz ? (72) Witam Właśnie odebrałam mieszkanie i muszę zrobic kuchnię. Rozmawiałam ze... Asia łazienka- lacobel zamiast płytek (9) Witam, chcialabym położyć lacobel zamiast płytek, mam pytanko kto by mi to... Jonka6 ile wezmie inspektor nadzoru i kierownik za budowę domku?? (7) planujemy z bratem budowę 2 domów.. szukamy kierownika i inspektora na takie... tomaszR Remont Łazienki - Gdynia (13) Poszukują solidnego płytkarza/kafelkarza do remontu niedużej łazienki... Tomek Poszukuję (2) Czy ktoś z was wymieniał w ostatnim czasie piecyk do grzania wody ( bojler)... domi25 Lodówka - uzupełnienie czynnika chłodniczego (1) Szukam kontaktu z fachowcem od lodówek w celu jak w temacie. Lodówka Indesit... sadyl Kto zna wykonawców wewnętrznych placów zabaw. (3) Chodzi mi o coś w tym stylu :... majka111 vat materiały budowlane (6) Cześć, Poszukuję osoby, która wyliczy mi kwotę zwrotu Vatu za materiały... Ola nnt. Szyba zamiast kafelek w kuchni - szukam kogoś kto wykona. (4) Hej, jak w temacie. Szukam kogoś sprawdzonego, kto zrobiłby mi taką hartowaną... mami.80 Eco House Miszewo (7) Czy budował ktoś z ta firmą dom. Chciałabym poznac opinie.kajtek123.79@o2.pl K.K lodówka (3) czy znacie kogos kto naprawia lodówki?? po ostatnim rozmrożeniu lodówki z... xyz Tani kurier do niemiec - podpowiedzcie (9) Jaki? szukałam na http://www.tani-kurier.pl ale tani to on nie jest :P Aniouka Budowa Basenu ogrodowego. (2) Tak jak w temacie szukam dobrej firmy do budowy Basenu ogrodowego, przy... Magdalena Lis schody betonowe-wiecie kto zrobi? (6) Znacie moze firme budowlaną która zrobi w mieszkaniu betonowe schody? Surin artystyczne malowanie ścian (8) Czy wie ktoś kto w gdyni zajmuje się artystycznym malowaniem ścian? Wolrad Architekci wnętrz (7) Czy któraś z Was korzystała z takiej pomocy przy urządzaniu mieszkania? Macie... katikati