Montaż drzwi z regulowaną ościeżnicą. (12) Witam, czy znajdę na tym forum fachowca, który zamontuje dwie pary drzwi... mgiełka Pilne - szukam wykonawcy łazienki Gdańsk-Chełm (9) - zabudowa k/g - kafelkowanie interesuje mnie jak najszybszy termin... Gdańsk Chełm stolarz / cieśla ... do zrobienia antresoli w kamienicy (2) Witam, poszukuję kontaktu na godnego polecenia stolarza / cieślę. Chciałabym... kati1m
projektant kuchni poszukiwany (4) Jeśli możecie polecić kogoś kto zaprojektuje kuchnię bardzo proszę o kontakt... beata_gdansk taras nad garazem (2) poszukuje specjalistów do wykonania uszczelnienia tarasu nad garażem dom... sew Szukam klientów Fabryki Domów w Tczewie (35) Witam. Szukam klientów jak w tytule i kazdego kto miał jakies doswiadczenia z... marsik32@wp.pl Poszukuję ekipy remontowej do wykończenia mieszkania Borkowo (7) Witam Poszukuję ekipy remontowej do ; - położenia kafelek w łazience (... wojtek Gdzie tanio wykonam meble kuchenne pod zabudowę ? (5) Interesuje mnie zabudowa o wym wys 260 szer 144 gł 73 drzwi przeczuwana 2 x... Paweł szukam sprawdzonego solidnego kafelkarza ( i nie tylko ) (5) Potrzebuje osobe ktora "zrobi " mi łazienke ponownie , gdyz osoby... agnes zlecę wstawienie 3 szt drzwi wewnętrznych (7) łazienkowe 70 lewe pokojowe 70 lewe pokojowe 80 prawe ościeżnice stałe... Banino czyszczenie tapicerki (30) Może któraś z Was mogłaby mi polecić jakąś firmę czyszczącą? Macie coś... ajeczka Przeniesienie kaloryfera- szukam fachowca Gdańsk Chełm (3) Witam. Poszukuję fachowca do przeniesienia dwóch kaloryferów w bloku, jeden... Justyna Projekt pokoju z kominkiem (2) Czy możecie polecić jakiegoś nie drogiego projektanta ? Potrzebuję pomocy... sandi Szafy na wymiar - kto pomoże? (5) 4 miesiące mieszkam na Morenie i nadal na "kartonach". Trzeba w... mayka firma Sulima z Gdyni - proszę o opinie. (2) Zwracam się z prośbą do wszystkich którzy korzystali z usług dekarskich ww... Kinga Sprzątanie bardzo zaniedbanego mieszkania. (2) Czy znacie może firmę lub osobę, która przyjęłaby zlecenie na sprzątanie... QW PŁYTY JUMBO (1) Poszukuję wykonawcy płyt jumbo na drodze prywatnej ok. 60 m 2 wraz z... kamila miotke hydraulika do wymiany grzejników w Rumi (1) Potrzebuję solidnego i niezawodnego hydraulika do wymiany grzejników,... remont 2013 szukam przeprowadzki do UK (7) Jak w temacie. Nawaliła mi firma która miała mnie przeprowadzić. Wydzwaniam... Kasia31 Wyrównanie terenu (1) Witam Czy możecie polecić kogoś z naszej okolicy, kto zająłby się... xolo