spawacz (2) Szukam spawacza, który przełożył by mi zawiasy w drzwiach. listernator Szukam fachowca do podłączenia kuchenki gazowej. (1) Jw, z Gdańska. Taniego. Podłączenie będzie 2 razy. Kasia Protokół odbioru budowlanego (1) Potrzebuję speca od pomiaru grubości i rodzaju betonu. Czy wie ktoś gdzie w... joanna833
firma antywłamaniowa (1) Witam wszystkich :), poszukuję jakiejś dobrej firmy oferującej drzwi, okna,... thementalist gdzie kupić kostkę brukową? (1) Witam, czy może Ktoś polecić jakiś sklep czy hurtownię, w której kupię kostkę... monika kostka brukarska (3) Witam Proszę o pomoc w znalezieniu solidnej firmy brukarskiej. Muszę... Kinga położenie kostki na taras 20 m2 (1) Witam, poszukuję Wykonawcy, który położy mi kostkę na taras, podłoże obecne... Monika Szukam szklarza (1) Potrzebuje szkło hartowane o wymiarach 80x140 na stół do jadalni - nie wiem... mjakmama Szukam speca od instalacji grzewczych (1) Interesuje mnie modyfikacja instalacji grzewczej - z rurek stalowych.... mjakmama Poszukuję osoby która pospawa regał (2) Witam, Mieszkam na os. Fikakowo w Gdynii i poszukuję osoby która pospawa mi... Tomasz Namiary na architekta (1) Witam Poszkukuje dobrego i niedrogiego architekta, który podjąłby się... Gosc łazienka, kafelki i cała reszta (3) powiedzcie mi proszę jakie są koszty zrobienia łazienki, położenie kafelek,... mimi ekipa do remontu mieszkania na chełmie (7) Witam , Poszukujemy ekipy do wykonania remontu kuchni , przedpokoju oraz... marcin szukam fachowca do położenia kafli na tarasie (2) Witam, Mam problem jak w temacie posta. Poszukuję doświadczonego fachowca do... Kasia Architekt dekorator wnętrz (4) Szukamy architekta/dekoratora wnętrz z Trójmiasta lub okolic. Mieszkanie... seba aranżacja mieszkania (8) Witam serdecznie:) Poszukuję osoby, firmy, która pomogłaby mi w przerobieniu... karolina007 Szukam cykliniarza do starego parkietu ! Żabianka - od zaraz (5) Znacie kogoś kto w dobrej cenie i dobrze wycyklinuje stary parkiet? Mam ok.... Kasia mojadosia@wp.pl Znowu??? (15) Już nie mam siły,pieprzony kraj,powstało tych spółek z.o.o i tylko wypitalają... nie powiem kto! ogrzewanie elektryczne- piece akumulacyjne (2) mamy w mieszkaniu ogrzewanie elektryczne i chcemy zamontowac piece... magda poszukuje wykonawcy -budowa domu ! (22) Poszukuje dobrego, solidnego i niedrogiego wykonawcy dosc duzego domu ( maly... izabela2