architekt (9) Witam, moze ktos polecic jakiegos architekta z Kartuz albo biuro... Nikita987 Poszukuję fachowca do położenia kostki brukowej (2) Poszukuję fachowca, który mógłby położyć kostkę brukową w najbliższych dniach... Adam Szafa narożna (3) Witam, poszukuję rozwiązania szafy narożnej zgranej z regałami.... urządzacz
Cyklinowanie starego parketu ŻABIANKA (4) czy ktoś może polecić kogoś do cyklinowania parkietu? 25m2 mam do zrobienia... Kasia Ogrzewanie gazowe (6) Moze ktos polecic rzetelnego i nie drogiego fachowca do wykonania planu... Gdynianka_50 Szukam dobrej jakosci w przystepnych cenach na dachowki i okna (7) Witam wszystkich. Widze ze bardzo fajnie dziala to forum i mozna z niego... Małgosia elektryczne (6) Potrzebuję porządną firmę do wymiany instalacji elektrycznej Al na Cu w... Anna Renowacja dachu 700m2 (2) Firma z Trójmiasta zleci renowacje dachu około 700m2 z blachy trapezowej w... Hutnicza elewacja- szukam (6) szukam fachowca do wykonania elewacji domek w gdyni ok.100 m monika pomoc w zrobieniu kosztorysu (3) ocieplenie budynku(styropian)160m... pawel chcę wymienić okna w mieszkaniu jaką firmę polecacie? (4) tak jak w tytule Klima namiary na osoby/ firmy montujące rolety (8) jak w temacie :) Madziulka Szukam Hydraulika godnego polecenia do przeniesienia instalacji gazowej ? (3) Poszukuję hydraulika najlepiej z polecenia i niedrogiego do przeniesienia... ja Remont mieszkania - Gdańsk Osowa - poszukiwana ekipa na 07/08.2013 (5) Poszukujemy ekipy , która przeprowadzi kompleksowy remont mieszkania.... Iwona Remonty Bojano (14) Czy możecie polecić mi kogoś z Bojana lub okolic do remontu, domu.... magak Naprawa okien !!! (4) Prawie zadne okno nie dziala mi prawidlowo . Tarcie , zgrzyty i skrzypy po... j-k szukam kafelkarza do ułożenia płytek na schodach (4) Dzień dobry, szukam kafelkarza do ułożenia płytek na schodach. Interesują... xxl Wykończenie domu jednorodzinnego- szukam ekipy (16) Witam, szukam ekipy do wykończenia domu jednorodzinnego - szpachlowanie,... Hatari Poszukuję Stolarza (4) Witam, szukam uczciwego stolarza do wykonania łóżka, szafek nocnych, szafy do... Marek szukam ekipy do mieszkania deweloperskiego (11) Witam, szukam jak w tytule. Odebraliśmy mieszkanie w stanie deweloperskim i... ja