Sprzątanie - trudny przypadek (4) Znacie może jakąś firmę z 3miasta, która zajmuje się "ekstremalnym"... ozik meble na wymiar-szafy (14) hej, chciałabym, aby ktoś wykonał mi szafę wolnostojącą trzydrzwiową na... okruszek_ Szukam stolarza, który zrobi meble do pokoju dziecięcego. (3) Poproszę o namiary na stolarza, który wykona meble do pokoju dziecięcego... monik76r
Szukam dobrego stolarza. (2) Szukam dobrego stolarza, który zrobi piętrowe łóżko z biurkiem na dole. monik76r Meble na zamówienie (6) Drodzy forumowicze, bardzo proszę o poradę. Jestem na końcowym etapie... Joanna Zabudowa łazienki (3) szukam wykonawcy, który wykona zabudowę łazienkową - szafka poniżej pieca CO... qwert Dobry parkieciarz, cykliniarz (2) Kto zna dobrego dokladnego parkieciarza, cykliniarza, który naprawde potrafi... Waldek Podloga betonowa/zywiczna (1) Witajcie, marzy mi się podłoga żywiczna lub betonowa w mieszkaniu. Znacie... Agata zlecę cekolowanie pokoju (11) Witam, zlecę cekolowanie pokoju: 2 ściany po 10 m2 sufit 9 m2 plus minus... Robert Remonty ekipa 513982527 (2) Są z gdańska , basia szukam dobrego stolarza (1) ...do wykonania takiego stołu na zamówienie.... Natalia szklarz (2) Poszukuje szklarza który wykona lustro o wymiarach 180cm/ 90cm. Lustro z... poszukujący Zlecę dostarczenie materiałów budowlanych (5) Drewniane belki 3,3m³ OSB 12,5mm... Adrian Remont mieszkania w Baninie (19) pytanie jest do osób, które nie dawno taki remont przeprowadzaly. Czy... zainteresowany Pomoc w określeniu kosztów remontu instalacji elektrycznej - Wspólnota Mieszkaniowa (5) Piszę w imieniu całej wspólnoty która razem tworzy jeden budynek, dwu... foxeman@gmail.com CYKLINOWANIE (2) Witam wszystkich :) czeka mnie cyklinowanie mieszkania. Full ogłoszeń i są... Kasia Potrzebny dobry malarz (12) Poszukuję kogoś, kto DOBRZE i za przyzwoitą cenę wymalowałby mi mieszkanie... Aga Meblostar w Wejherowie - proszę o opinie. (10) czy ktoś może zamawiał meble kuchenne z firmy Meblostar w Wejherowie? proszę... a_g_au Poszukuję firmy do budowy domku. (9) Witam poszukuje firmy która zbuduje dom wedle projektu mgprojekt. Interesuje... Mariusz Kafle w garazu - podloga i sciany jakki koszt polozenia (27) Witam, Chcialbym polozyc kafle w garazu - 35m2 na podlodze oraz na scianach... plebi