Bagażówka, przeprowadzka Gdynia Pogórze i okolice (3) Witam, poszukuję transportu w okolicach Pogórza na koniec przyszłego... Randa82 budowa (22) zaczynam w tym roku budowe jesli ktos ma kontakty do dobrych fachowcow prosze... sew stolarz Bojano (2) znacie jakiegoś stolarza? mieszkanka
kierownik (2) szukam kierownika robot elektrycznych i sanitarnych z uprawnieniami sew Hydraulik (8) witam,chcialabym sie dowiedziec o ewentualny koszt instalacji nowego bojlera,... Risika Cyklinowanie, bielenie, olejowanie (4) Szukam fachowca, który wycyklinuje, wybieli i zaolejuje 70m desek, kontakt:... ivy stolarstwo Petkus, J.Petk- proszę o opinie (2) Czy ktoś słyszał? zamawiał meble? proszę o opinie ikabg przeprowadzka Rumia Janowo-Gdynia Oksywie (8) Interesuja mnie namiary na sprawdzone firmy lub osoby prywatne z duzym... agnieszkaj OPINIA O WYKONWACY (4) Witam, czy znają Państwo podane poniżej firmy? Czy ktoś korzystał z ich... rafał szukam projektanta wnetrz (1) Poszukuję osoby która pomogłaby mi w doborze kolorów w urządzanym domu. Nie... kamila Stolarz - okolice Oruni Górnej (2) Witam, szukam stolarza bo mam do przycięcia kilka desek. Najlepiej okolice... mich Wykończenie mieszkania (9) Szukam dobrej, taniej ekipy do wykończenia 66m2 remont- kwiecień do połowy... JA kuchnia na zamówienie (4) Witam, szukam firmy zajmującej się meblami na wymiar z dobrym projektantem.... kaczucha_ Fachowiec do remontu łazienki potrzebny (16) Szukam namiarów na solidnego wykonawcę, który podjąłby się remontu łazienki o... ika Podłoga w starej kamienicy 80m2- szukam wykonawcy (4) Witam Mam zerwany stary parkiet i podłogę ze starych desek bitych na... Marcin Projekt pokoju dla dziecka - kto taki wykona? (3) Witam Jestem zainteresowana wykonaniem projektu pokoju dziecinnego, jeśli... megi projekt salonu w stylu romantycznym/prowansalskim - szukam projektanta/dekoratora! (8) witam, szukam projektanta, który urządzi mi salon w stylu romantycznym, taki... Natalia Ekipa remontowa (24) Poszukuję ekipy do wykończenia nowego domu.Kafelkowanie,hydraulika,płyty... soltys80 Zlecenia stolarskie - kuchnia, drzwi, renowacja starej stolarki (4) Witam Mam do zlecenia wykonanie kilku usług stolarskich - zabudowa kuchni na... Marcin Szukam fachowca (4) Poszukuję sprawdzonego fachowca do położenia tapety. Proszę o podanie... ja