kostka brukowa (2) polećcie firmę do ułożenia kostki brukowej ( z projektem ) ok.250m, blisko... i.ka Szukam fachowca do zabudowy wnęki (1) Wymiary wnęki dwustronnej: 117/252/60 Potrzebuje tylko drzwi przesuwane... atv monter zmywarki (3) poszukuję kogoś do podłączenia zmywarki do zabudowy, włącznie z... ja
Kto podłączył Wam zmywarkę? (10) Mam pytanie o podłączenie nowej zmywarki. Kto u Was się tym zajmował? Sklepy... zmywarka Szukam fachowca (5) Potrzebuję namiary na osobę, która przeniesie w kuchni gaz i wodę w inne... weronka szukam wymiany butli z gazem (2) szukam wymiany butli z gazem wraz z dowozem do domu w Gdańsku Demonisia Zabudowa balkonu (1) Witam, mieszkam na startowej i przymierzam sie do zabudowania mojego... Tolaa Łóżko na wymiar - stolarz potrzebny (6) Witam, Poszukuje zdolnego stolarza który wykona w normalnej cenie łóżko na... Radek nnt. altana ogrodowa (7) Dziewczyny, czy ktoras z Was może polecić firme, która buduje altany, od A do... Kasia pompa głębinowa (1) szukam wykonawcy do pomy głębinowej Ina szukam firmy reklamowej w gdansku (5) witam , czy ktoś moglby polecić mi jakas firme, agencje reklamowa mieszcaco... zofia umowa (1) moze podpisywal ktos umowe z ekipa budowlana na budowe domu jednorodzinnego... sew Pomoc w urządzeniu pokoju. (13) Witam, mam problem w urządzeniu malutkiego pokoju na poddaszu. Póki co mamy... lalanatala Wypowiedzenie umowy (3) Czy ktoś ma wzór oświadczenia o odstąpieniu od umowy ? ryś remont dachu (3) prosze o oferty remont dachu dwu spadowego 170m chodzi mi o zdjecie dachowki... leszczyk Poszukuję wykonawcy mebli kuchennych (2) Poszukuję dobrego solidnego stolarza lub firmy meblowej do zaprojektowania i... natalia p wymiana wodomierzy (5) zlecę wymianę wodomierzy bez legalizacji, cena do uzgodnienia, e-mail:... UszkodzonaMimi piec do wody (3) witam poszukuje dobrego polecanego fachowca ktory zrobi instalacje w domu... michal wykończenia wnętrz (26) Szukam dobrej firmy do wykończenia bliźniaka - 134 m2. Kompleks - od gładzi... karolina1978 szklarz na strzyża,gdzie? (1) Orientuje się ktoś gdzie jest może akutalny najbliższy szklarz (Wybita szyba)... Kaaaa