remont mieszkania- poszukiwane namiary na solidną ekipę (22) Czy macie może jakieś sprawdzone firmy do remontu kuchni, przedpokoju i... karolinka_kb montaż ogrodzenia panelowego (5) szukam ekipy do montażu około 150 mb. ogrodzenia panelowego na podmurówce ( z... iga Zlecę wymianę instalacji C.O. Chwaszczyno (7) Zlecę wymianę instalacji C.O. w Chwaszczynie. Dom jednorodzinny,... Darek
poszukuję pana z młotem pnełmatycznym (4) Jak w tytule .Żeby było śmieszniej,chodzi mi o sprawdzenie co jest 'za moją... jestem wkurzona Student architekt - czy ktoś korzystał z usług? (4) Niestety koszty projektu u architektów są wysokie. Czy korzystaliście może z... EwelinaGda montaz okapu kominowego i zmywarki (6) Poszukuje osoby do montazu okapu i zmywarki ewentualnie malowanie scian -... LP remont małego mieszkania (18) szukam ekipy do remontu małego mieszkania. Łazienka skucie starych i... Malami poszukuję wykonawców - remont mieszkania (9) Witam Poszukuję osób, które mają wolny styczeń w celu przeprowadzna takich... AMK elektryk (6) witam znacie moze jakiegos elektryk ana terenie osowej ktory podlaczy plyte... ewelin90 CZY KTOŚ WYKONA KILKA KUCHENNYCH SZAFEK? (6) Teściowej marzy się nowa kuchnia, jest to raptem 8 szafek, nie pod zabudowę... Karolinka29 meble na wymiar (10) Witam, Marzy mi się kuchnia na wymiar. Polecicie mi dobra i niedrogą firmę... K&K Szafa,garderoba na wymiar (3) Posiadam do zagospodarowania pomieszczenie o wymiarach 1m x 1,10 x wysokosc... Biedrona Proszę o opinie o firmie AL DESIGN z Gdyni (2) Jak w temacie...jeśli ktoś posiada kuchnie wykonaną przez tą firmę to proszę... aga82 zlece prace hydrauliczne (5) Poszukuje solidnego hydraulika do wykonania kilku przerobek w lazience w... Bartosz Wymiana drzwi (3) Szukam firmy, która dobrze i niedrogo wymieni drzwi zewnętrzne w bloku (z... Łukasz remont łazienki (22) Poszukuję uczciwego,niedrogiego fachowca do remontu łazienki.... zana abikon? (2) Witam, czy ktoś korzystał z usług tej firmy? Jakieś opinie? xyz Uwaga,firmy xxx (7) Ciekawe ilu tu fachowcòw i prawdziwych firm a ile sciemniaczy byłych... pani x remont łazienki (zmiana kalofyfera) w trakcie sezonu grzewczego? (4) Witam czy remont łazienki jest możliwy zimą? chodzi mi zmianę kafelków, a co... Aga Rozbiórka/likwidacja pieca kaflowego.... (4) ..kto i za ile może to zrobic? Zamia