zabudowa, kogo polecacie (12) witam, poszukuje dobrej firmy mającej ciekawe pomysły do wykonania zabudowy... karolina Poleccie kogos (3) kto sie zna na piecykach elektrycznych... jakiegos elektryka, niestety w... Risika szukam fachowca do naprawy okien Pcv (4) mam okna pcv już po gwarancji , Firma ktora je robila już nie istnieje .... kuba
Rozterki młodego remontowicza czyli jak znaleźć stolarza? (6) Jak znaleźć dobrego stolarza, który sprawnie i dokładnie uwinie się z robotą?... oposik Pokrowiec na rogówkę - kto uszyje ???? (1) Witam Moja rogówka ma wytartą tapicerkę. chciałabym uszyć na nią... Lalinek Szafki na buty (4) Poszukuję stolarza, który solidnie wykona dwie szafki na buty, w rozsądnej... Kaisa Szukam dobrego, sprawdzonego stolarza z Gdańska (2) Potrzebuję stolarza do wycięcia, dosztukowania półki - siedziska do krzesełka... Agusia:) poszukuję fachowca do położenia kamienia w kuchni ok 8m2 (1) szukam fachowca do położenia kamienia elewacyjnego w kuchni ok 8m2, proszę o... eg Remont Rumia (1) Witam. Czy ktoś mógłby polecić firmę lub osobę prywatną do wykonania remontu... Marta Czy zna ktoś Firmę Pro-ES? (2) Czy wie ktoś coś na temat firm Pro-Es? zajmują się montażem drzwi. Cy warto... ja tanie materialy (2) ktos budowal moze dom i moze polecic hurtownie ktora daje dobre ceny na... sew poszukuje solidnego wykonawce okien (4) szukam firme ktora jest nie byt droga ale solidna. poszukujaca SZAFA NA WYMIAR (10) chciałabym zamówić szafę do pokoju córki, musi być na wymiar, bo zależy mi na... kasik2006 centralne ogrzewanie (9) Witam. Poszukuję wykonawcy centralnego ogrzewania gazowego w małym mieszkaniu... Katrin projekt przyłącza gazowego (2) zmieniam ogrzewanie i zamiast istniejącego junkersa chcę podłączyc piec... śledź potrzebny hydraulik (14) szukam hydraulika do założenia centralnego ogrzewania w Gdyni polećcie kogoś MONIKA Dorobienie schodów, balustrada i "obrobienie" stropu (2) Witam, mam pytanie czy macie jakieś namiary na kogoś kto w miarę rozsadną... Elizabeth Firma "Bogdan" z Gdańska... okna (1) Czy ktoś słyszał o tej firmie?? Jakieś opinie itp itd?? Jaaa sciany sufit (5) szukam fachowca do ścian i sufitu pokoju 12m2 nie ukrywam ze ograniczają... Biedrona Termostaty (10) Szukam kogos kto wykona założenie 4 termostatów na kaloryfery żeliwne żebrowe... kasia