Słabo, słabiej, jeszcze słabiej .... (1) Lokal znam od kilku lat. Na początku poziom kulinarny może niczym szczególnym... Janusz Miło i przyjemnie :-) (1) Doskonała lokalizacja, w samym centrum miasta. Bardzo sympatyczna i szybka... virgo CATERING (1) O jakości usług restauracji przekonałem się nieraz. Tym razem miałem okazję... Łukasz O.
Rozczarowanie (1) VNS była kiedyś fajną restauracją w centrum Wrzeszcza, idealną na business... Lucy Miał być BUSINESS LUNCH ... wyszła UCZTA :-p (1) Już od wielu lat spotykam się ze swoimi klientami w restauracji VNS. Centrum... Łukasz O. Taras (2) Jestem stałym gościem Waszej restauracji od kilku lat. Jedzenie smaczne,... Marlena P. Zdecydowanie Polecam!!! (1) Chciałbym polecić bardzo fajne miejsce, zorganizowaliśmy imprezę firmową w... Decathlon super restaruracja (1) Świetna lokalizacja, gustawna aranżacja. Ceny atrakcyjne, obsługa bez... adam WSpaniała 40-stka (1) Ani przez chwilę nie miałam wątpliwości, że moje urodziny mogłyby się odbyć w... Sylwia po raz kolejny - SUPER!!!! (1) We wrześniu organizowałem po raz kolejny imprezę tematyczną (DICHOPOLO... Krzysztof Świetne miejsce do imprez - POLECAM (1) Witam. Byłem na imprezie 13.09. Świetny klimat, jedzenie po prostu... Marcin Ejsmont Szukam pretekstu żeby tam wrócić :) (1) Dzieci świętowały na placu zabaw obok urodziny jednego z nich. W tym czasie... Ola spokojne miejsce w Manhattanie (1) Duże przestronne wnętrze o przyjemnym, stonowanym wystroju, y ciekawym... am NIEZAPOMIANE WESELE!!! (1) W restauracji VNS odbylo sie nasze wesele. Niepowtarzalny lokal, piekny w... Pani Ania Polecam (1) Postanowiliśmy z mężem urządzić w restauracji obiad weselny. Nie byliśmy tam... Agata Urodziny (1) W Restauracji VNS odbyły się urodziny mojej córki. Jestem bardzo zadowolona z... Beata Świetna organizacja przyjęcia komunijnego (1) W restauracji VNS odbyło się przyjęcie komunijne naszej córki. Jesteśmy... Dorota Wspaniałe miejsce na eleganckie przyjęcie. (1) Wybraliśmy to miejsce na zorganizowanie przyjęcia po uroczystości Chrztu... pawels niesmak (1) Skusił nas widok z okien i białe obrusy. Tym większe rozczarowanie potrawami.... Mirka Obsługa inauguracji otwarcia siedziby firmy (1) Z czystym sumieniem możemy każdemu z Państwa polecić firmę VNS GROUP jako... ELBUDREM