Romantyczny wieczór (1) Mąż zaprosił mnie na rocznicową kolację do Restauracji VNS. Byłam mile... Monika nie nie nie!!! (1) witam,pracuje w manhattanie ponad rok,pare razy zamawilam tam obiad...mily... anna Udana kolacja (1) Była to nasza pierwsza wizyta w VNS. Obsłudze, jak i nastojowi ciężko... sacria
Jedzenie pierwsza klasa !!! (1) Byłem tu po raz kolejny na sylwestrze! I ponownie zaskoczyła mnie jakość... Klient katastrofalna kolacja (1) Restauracje VNS w Gdansku odwiedzilismy 12-go lutego 2011r. ca. o 20-tej.... Halina Czernecki Zniesmaczona... (1) Poszliśmy do VNS zachęceni pozytywnymi opiniami... Był to pierwszy i chyba... fiona Naprawdę polacam ! (1) Ostatnio miałam przyjemnośc gościc w tej restauracji. Już od samego początku... klientka zraziłam sie (1) Kilkakakrotnie byłam na lunchu biznesowym w VNS. Smacznie choć drogo. Cóż... Padma Sylwester (1) Wszystko było super: muzyka, wystrój, jedzonko... i ten miły gest na... Karol Przyjęcie komunijne w VNS (1) Zorganizowaliśmy komunię naszego syna. Uroczystość była bardzo udana.... Ewa super Komunia... :-) (1) W Restauracji VNS odbył się bardzo elegancki obiad komunijny naszego dziecka.... Joanna Górska Gorąco polecam (1) Polecem odwiedziny w restauracji VNS, przyjemna atmosfera, spokój,... Ania Śledzik z Detko Band (1) Świetna impreza, miła obsługa i pyszne jedzonko. Wszystko na wysokim... Ola Nieporozumienie (1) Wystrój tak jak wszędzie..może tylko plus- duzo przestrzeni.natomiast, to co... Sylwia Piotrowska Świetna restauracja! (1) Godna polecenia,a obsługa profesjonalna i bardzo miła.Serdecznie pozdrawiam... Agnieszka Mołda. przez internet zorganizujesz kolacje marzen (1) Osobiscie nie mialam przyjemnosci korzystania z restauracji, ale PRZY POMOCY... Aneta Rewelacja (1) Wspaniała obsługa i rewelacyjne dania. Całkowicie profesjonalne podejście do... Asia i Łukasz WSPANIAŁA (1) Restauracja VNS wielokrotnie nie tylko spełniła moje oczekiwania, ale... Łukasz Lokal pierwsza klasa !!! (1) Wybrałem się tam z narzeczoną w dzień kobiet i bylem bardzo zadowolony nie... Marcin Sylwester (1) Spędziłam tu Noc Sylwestrową, wszystko było super, smaczne jedzenie, świetna... Ania