sylwester 2012 (1) Pysznie, przyjemnie, wesoło i z klasą. Polecam mimi Bardzo udany Jubileusz 50-lat! (1) Polecamy z całego serca i dziękujemy Pani manager. Bardzo dobra organizacja,... Klaudia POLECAM!!! (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Indywidualne podejście do klienta. Ceny... Przemek
Fajne miejsce... (1) Chciałabym polecić bardzo fajne miejsce, właściwie na każdą okazję. W CH... Kasia Bardzo miła impreza (1) W ostatnią sobotę miałem okazje być zaproszonym na obchody urodzin Teatru... Tomasz Filarski Polecamy (1) Zorganizowaliśmy chrzciny w restauracji VNS. Impreza została rewelacyjnie... K78 coś niesamowitego !! (1) niedawno zawitałam do tej wspanialej restauracji ze swoim partnerem ,... Anna Pysznie!!! (1) Jadam w wielu restauracjach ale z taką obsługą i z takim jedzeniem spotykam... złocish VNS - komunia (1) witam lokal VNS godny polecenia pomimo moich problemów ze zorganizowaniem... Piotr catering (1) 21 lipca 2012r. restauracja VNS zorganizowała dla nas wyjazdowy... RAV - Krzysztof GORĄCO POLECAM (1) Restauracje Vns moge polecić kazdemu, smaczne jedzenie, miła i dyskretna... marek paruch rewelacja (1) Piękno wnętrza i różnorodność menu, a także niebiańskie wprost smaki... agnieszka czaplińska Gorzej niz kiedyś (2) Nie polecam mimo przystępnych cen i może z pozoru eleganckiego klimatu.... Marzena Smacznie i w przystepnej cenie... (1) Kolejny raz miałem przyjemność zaprosić rodzinę do restauracji VNS, tym razem... Darek POLECAM (1) Zdecydowaliśmy się na zorganizowanie chrzciny w restauracji. Impreza została... emilia gralewska polecam (1) Zdecydowaliśmy się na chrzciny w restauracji, z uwagi na dużą liczbę gości.... agnieszka sylwester 2011/2012 (1) W tym roku byłam spędziłam sylwestra w Restauracji VNS. Wszystko było na... Miła podziękowania dla Pani manager Jolanty Oleksik i obsługi imprezy (1) Chciałabym, w imieniu wszystkich zaproszonych przeze mnie gości oraz własnym... Aleksandra Dąbrowska mikro (1) Byłem wraz z żoną zaproszony przez młodych, a więc na dorobku, rodziców... Marek Udana 40-stka (1) Razem z żoną, obchodziliśmy 40-stkę. Super menu, wspaniała obsługa i świetny... Grzegorz