WSPÓLNE ODCHUDZANIE OD STYCZNIA

hej, tak wlasnie planuje wlasnie od stycznia, bo teraz swieta i sie nie oplaca ;) a od nowego roku z nowym postanowieniem tak do lata...takze chcialam sie zorientowac czy ktos bylby chetny mi potowarzyszyc w tych trudnych pelnych pokus chwilach? z 10 kilo bym chciala, a moze uda sie ciut wiecej i tak na spokojnie, bez glodowek, rozsadnie. mnie akurat chyba najbardziej odpowiadalaby dieta ok 1000 cal, bo na dukanie nie dam rady, bo za duzo miecha a za malo warzyw i owocow bez ktorych nie umiem po prostu, a wy mozecie byc na swojej diecie, chodzi mi jedynie o wspieranie sie, motywowanie, pomocy w ukladaniu menu itd. to jak, jest ktos chetny?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: WSPÓLNE ODCHUDZANIE OD STYCZNIA

Ja tez poprosze o napisanie co to jest ten kurcak w papilotach,zawsze to cos urozmaiconego w moim jadłospisie hehe:)

a co to ten kurczak w papilotach? jutro bede robic obiad na weekend i wlasnie chcialam kurczaka, to moze zrobie te papiloty?

Hej, u mnie nieco lepiej z żołądkiem
wiec na śniadanie omlet ze szpinakiem + kawa
na drugie kefir (w biegu, niestety)
na obiad robię kurczaka w papilotach z surówką
na kolację joga ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

otóż to :)
A oto moja dzisiejsza silna wola:

jak wstałam: kawa
śniadanie: herbata + szarlotka (akurat byłam na mieście i tak jakoś wyszło) :)
II śniadanie: jajecznica + dwa chrupkie chlebki + herbata
przekąska - banan

jest 13:34, nie mam obiadu na dzisiaj, nie wiem jeszcze co zjem :)
oby nie za dużo :)))

Ja bylam w naturhousie w medisonie i nic innego tam babki nie wymyslili jak tylko diete 1400kcl i tylko na kase naciagaja wg mnie,trzeba miec silna wole:)

to zrób sobie pizze z patelni ;) zawsze to mniej kalorii, ja robiłam z tego przepisu http://vitalia.pl/index.php/mid/118/fid/1480/diety/odchudzanie/meal_time/0/recipe_id/4701

mrenda to mi smaka narobiłaś :P chodzi za mną pizza heheh chyba sobie zamówię :D

dobre, takiej pizzy jeszcze nie widziałam :-)

hej, mam cos dla was fajnego, tak na poprawienie humorow hehe:)
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=530984533587998&set=a.209601525726302.57077.145615502124905&type=1&theater

a ja olałam jak narazie wszystkie ćwiczenia ;) nie jem bo jestem chora i moja córa też choruje więc w domu mam meksyk :( ja na nic siły nie mam...waże 68 kg czyli 2 kg na minusie nooo ale prawie nic nie jem podjem flipsa czy ciastko ale mało...nawet kanapek nie chce mi się jeść...moje śniadanie zrobione przez mojego mężusia rano dalej leży na talerzu :(

No i jestem po piwku, chciało mi się coś zimnego a tylko to było zimne :( A cały dzień byłam w miarę grzeczna. Zawsze tak mam cały dzień się trzymam a na wieczór zawsze coś zbroję.

A może by tak założyć forum, co by nie szukać tu, albo nie ciągnać jednego topiku w nieskończoność?: )

Widzę tu dużo jadłospisów, można by było założyć temat taki z potrawami co by nie szukać w nieskończoność?

Cześć. :)
ja też z tych odchudzających się. ;)
waga ładnie spada. Zawziełam się ;)

hej babeczki :)
u mnie zatrucie od niedzieli (latte w McD :(:(:(:( )
więc z diety nici, bo co zjem, to... :(:(:(:(
no nic, zacznę od nowa jak mi przejdzie, bo póki co, to na kleiku jestem i suchych bułkach :/

za to jestem po pierwszych zajęciach jogi, było super,
ależ nierozciągnięte te moje mięśnie...

kuźwa dziewczyny zazdroszczę wam tej mobilizacji :D

Hey:-)

A czy któraś z Was chodzi na aerobic w Gdyni - Karwinach;) Szukam chętnych, bo samej mi się nie chce:D

Hej Dziewczyny:)

I ja się przyłączam do walki:) Zaczęłam 2.01 żeby nie stresować się w Święta;) Dzisiaj po tygodniu 2 kg mniej. Z dietą to 0 słodyczy, w zamian dużo warzyw. Ale z kawy z mlekiem nie zrezygnuję. No i muszę dołączyć ćwiczenia. Chyba dzisiaj kupię sobie to hula hop bo na razie nie mam szans na zorganizowane zajęcia. Może ten trening melb? Tylko to mam szansę dopiero wieczorem a raczej w nocy bo moje dziecię się przestawiło i chodzi spać między 23 a 24;/ A historia podobna jak u Was, po ciąży zostało:D

Trzymam kciuki za nasze postępy:)

mrenda, od czegoś trzeba zacząć:)
u mnie tez kiepsko z kondycją, ale powoli rozkręcam się.
ja skakankę zaczynam od jutra:)

o jacie, zrobilam 120 takich szybkich skokow przez te skakanke, spalilam niby 34 kal i jestem detka na calego! brzuszki na lezaco to moge robic spoko, ale ta skakanka mnie wykonczy hehe, kurcze zero kondycji u mnie...ale powoli powoli...

Hej, ja od jutra sie do Was dolacze:)
Moj cel 7kg zrzucic.z 67 do 60 musze dojsc:)

Dietetyczny sernik (wychodzi 10 porcji, każda po 135kcal)

Ser chudy 2 op. (500g)
Mleko 1,5% 180ml
Cukier puder 100g
Cukier wanilinowy 16g
Jajka 4szt M
Budyń waniliowy lub śmietankowy
Kakao 1 łyżeczka

Żółtka ubić z cukrem i cukrem wanilinowym, dodać mleko i budyń, dodać zmielony ser. Białka ubić i delikatnie wymieszać z resztą masy. Wlać na blachę i oprószyć kakao. Piec w temp 180 st. lub 170 z termoobiegiem 1h. Smacznego ;)

Powiem wam, że mi wyszedł przepyszny :)

Inne tematy z forum

firanki przez internet??? (18 odpowiedzi)

kupiłybyście? np z allegro..bo ja się zastanawiam właśnie... a może jakiegoś sprzedawcę polecicie?

Co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci? (37 odpowiedzi)

Ciekawi mnie co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci, mój synuś je tylko to co mu smakuje i co zna,...

Naprawa zabawek (13 odpowiedzi)

Czy może któraś z mam wie czy jest gdzieś zakład naprawiający zabawki na baterie? Z góry dziękuję...